Головна » 2010 » Жовтень » 08

Останнім часом професія нотаріуса стає дедалі популярнішою у нашій державі. Більшість випускників юридичних факультетів обирають її через престижність чи бажання гарних заробітків у майбутньому. Проте не всі з них розуміють, що нотаріат – це не лише окрема гілка юридичної галузі, але й та професія, яка вимагає до себе постійної зосередженості, відповідальності, людяності, чесності, порядності та справжнього професіоналізму. Робота нотаріуса – це вміння стримувати себе. Особисті проблеми чи поганий настрій не можуть впливати на стиль спілкування з людьми, хоча з іншого боку й люди бувають різними, тому іноді доводиться працювати з клієнтами, які мають складний х ... Читати далі »

Просмотров: 903 | Добавил: zmya | Дата: 08.10.2010 | Комментарии (8)

Сім років поспіль Лариса шукала людину, яка врятувала колись їй життя. Чоловік довіз її до лікарні після жахливої аварії і зник у невідомому напрямку. Тоді кожна секунда була на вагу золота…

У травні 2003 року вчорайшенка Лариса Гутевич з двома друзями поверталася з весілля одногрупника. Близько першої години ночі вони їхал ... Читати далі »

Просмотров: 757 | Добавил: zmya | Дата: 08.10.2010 | Комментарии (0)

Відповідно до Наказу №46 від 2.02.2010 року Державного комітету ветеринарної медицини України «Про затвердження Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів і внесення змін до Інструкції по клеймуванню м’яса», з 24.10.2010 року змінюється порядок клеймування м’яса, а саме: будуть застосовуватися нові штампи, а також позначка
придатності.
Після проведення передзабійного огляду тварини, уповноваженим спеціалістом ветеринарної медицини буде видано довідку клінічного огляду, після забою даної тварини уповноваженим спеціалістом ветеринарної медицини буде наноситися ветеринарне клеймо післязабійного огляду «Попередній огляд». Дане клеймо буде нанесене на м’ясні туші (напівтуші, четвертини), після чого вони можуть супроводжуватися на переробне підприємство або в державну лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчому ринку.
Спеціалісти державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агроподовольчому ринку ... Читати далі »
Просмотров: 1633 | Добавил: zmya | Дата: 08.10.2010 | Комментарии (0)

Міні-чат

100