Головна » 2011 » Березень » 04
Шановні ружинчанки і не тільки!!! Хочу, як жінка, всіх Вас (тобто всіх Нас) привітати з нашим святом. Будьмо ніжними, тендітними, жіночними, коханими!!! Будьмо ЖІНКАМИ з великих літер!!!!!!!!

ПРОСТО ЖІНКА

Просто жінка, ніжна та тендітна,
І погляд сповнений кохання і тепла.
Для неї взимку і весна розквітне,
Лише для неї осінь в світ прийшла.

І розкриваються лиш їй бутони квітів,
Лише для неї птах у ввись злетів.
Це просто жінка, ніде правди діти,
Це втілення краси і почуттів.

Світанок вранці настає для неї,
Ранковий спів дарують соловї.
Вона прекрасна, мов в саду лілеї
І світ увесь вклоняється її.

Хай усмішку із наших уст жіночих
Та не знесе біди й нещастя вітер!
Хай щастя й радість поряд бути хоче,
Бо ми жінки, ЖІНКИ з великих літер!
О. Свєтлова

Категория: Вірші | Просмотров: 891 | Добавил: Kisunya | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (1)


Перший учитель... Для кожного з нас він, наче перший промінчик сонечка у дитячій душі. І навіть коли з часом доля обдарує тебе іншими вчителями, не менш мудрими та цікавими, перший вчитель назавжди залишиться тим далеким яскравим вогником, що засвітив тобі на початку шляху.
Працю вчителя ні з чим не можна ні порівняти, ні зіставити. Адже, як точно зауважив В.О.Сухомлинський, сталевар через кілька годин радіє з вогненного потоку металу — це вершина його мрії, хлібороб через кілька місяців милується колосками і зерном, вирощеним на полі. А вчитель працює роками, щоб побачити плоди своєї праці. Адже він творить найбільше багатство суспільства — людину. Кожна крихта твоєї людської краси — це його безсонні ночі, сивина, неповоротні хвилини його особистого щастя.

Теплотою і ніжністю оповитий образ учительки Варвари Семенівн ... Читати далі »
Просмотров: 643 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Тетяна народилась у Зоряному, селі, сповитому серпанковими тумананами, де вранці на повні груди дихають ставочки, де чисті роси спадають з плакучих верб і запашних трав, обмиваючи їхню первозданну красу. Швидко минає коротка літня ніч, і разом з ранковою зорею встають селяни, адже в кожного своя робота, свої проблеми і турботи, а хто рано встає, тому і Бог подає. Все рухається, все дихає, оживає село, Тетяна йде на роботу з надією, що сьогодні у неї буде все добре. Тут кожна стежина нагадує їй про дитинство, про най-кращі роки юності, до болю щемке перше кохання. Ще з дитинства Тетяна Володимирівна вирішила стати дояркою. Її життєва дорога не була встелена трояндами. Батьки важко, але чесно працювали на землі у своєму рідному селі, і вона вибрала їній шлях. В неї не було веселого студентського життя, великих університетських аудиторій, премудрих лекцій, натомість була копітка, важка щоденна фізична праця, робота, яка відіграла основну роль у формуванні її ... Читати далі »
Просмотров: 760 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Засідання дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах, відбулося нещодавно у райдержадміністрації.

Члени комісії задовільнили заяву жительки Вчорайшого щодо призначення її опікуном над онуками та встановили індивідуальні плани для дітей. За інформацією начальника служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук, двоє неповнолітніїх дітей уже досить довго живуть разом з бабусею, оскільки їхній батько позбавлений батьківських прав, а мати – обмежена в дієздатності. 
На розгляд комісії жителька Білилівки подала заяву щодо влаштування її старшого сина в інтернатний заклад області, але під час безпосереднього розгляду клопотання жінка заявила, що дитину в інтернат не віддасть і відкликала свою заяву. Як зазначила Т.А.Драчук, ця сім’я перебуває на обліку вже досить тривалий термін, у ста ... Читати далі »
Просмотров: 710 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)


Відбулись тактичні навчання особового складу Ружинського районного відділу ГУ МНС України в Житомирській області. Умовно горів склад готової продукції на молокопереробному заводі. О десятій годині п’ять хвилин на пульт чергового Ружинського районного відділу надійшло повідомлення про пожежу на підприємстві ДП «Ружин-молоко». Черговий О.М.Кулибаба подав сигнал тривоги. Миттево особовий склад караулу на чолі з начальником О.В.Павленком одягнув спецодяг. А ще хвилина – і пожежна машина мчала до місця виклику. Через п’ять хвилин машина уже стояла на градільні для забору води. Бійці підрозділу газодимозахисної служби забігли у склад готової продукції. Одна за одною в радіостанціях пожежників звучали команди. Завдяки злагодженим діям працівників МНС через три хвилини умовна пожежа була локалізована, а ще через п’ять – пов ... Читати далі »

Просмотров: 686 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Надмірна довірливість – наш перший ворог, який працює на руку шахраям. У багатьох випадках величезних утрат могло б і не бути, якби сама жертва проявила хоч трохи більше обережності. Коли вашу домівку відвідала невідома особа і під будь-яким приводом просить пожертвувати кілька гривень, часто це буває звичайною вигадкою, добре продуманою історією. 

Не користуйтеся послугами незнайомців для придбання дефіцитних товарів, вирішення питання щодо оформлення реєстрації, отримання житла, встановлення телефону, вступу до вищого навчального закладу та інших подібних послуг. Будьте обережні в тих випадках, коли незнайомець розповідає вам, що його попросили ваші сусіди щось для них придбати і просить оплатити послуги. 
Чимало шахрайств пов’язано з продажем дорогоцінних покупок. Так протягом лютого випадки ш ... Читати далі »
Просмотров: 678 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

У проекті Закону України  «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» передбачено, що, якщо застрахована особа після призначення пенсії продовжувала працювати, перерахунок пенсії проводять із урахуванням не менш як 24 місяців страхового стажу після призначення пенсії незалежно від перерв у роботі. Перерахунок проводять із заробітної плати, з якої обчислено пенсію.
За бажанням пенсіонера, перерахунок пенсії проводять із зарплати за весь період страхового стажу, починаючи з 1 липня 2000 року, із застосуванням показника середньої заробітної плати (доходу), врахованого під час призначення (попереднього перерахунку) пенсії. Якщо ж страховий стаж, починаючи з 1 липня 2000 року, становить менше як 60 місяців, то враховують заробітну плату (дохід) за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд до 1 липня 2000 року незалежно від перерв та за весь період страхового стажу, починаючи з 1 липня ... Читати далі »
Просмотров: 1095 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Станом на 1 січня 2011  року по всіх категоріях господарств району знаходилось 18684 голів ВРХ, що на 887 голів менше, ніж було на 1 січня 2010 року. Зменшення поголів’я ВРХ відбулось у домогосподарствах населення (-332 голів), сільськогосподарських підприємствах – на 555 голів. 
У підприємствах на початок року знаходилось 3322 корови, в господарствах населення 5728, на кінець 2010 року в сільськогосподарських підприємствах їх стало на 81 голову більше, в господарствах населення на 151 менше. На 121 одиницю стало менше домогосподарств, які утримують худобу та птицю. Але як і у 2009 році, корову має кожне друге домогосподарство.
Валовий надій молока у сільськогосподарських підприємствах за 2010 рік досяг рівня 14409,9 т, це на 160,6 т більше, ніж було надоєно у 2009 році. Надій молока від однієї корови (у розрахунку на середнє поголів’я) залишився на рівні 2009 року і становив 4264 ... Читати далі »
Просмотров: 557 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Закінчився 2010 рік, в якому було введено систему щомісячного звітування (щомісячної персоніфікації) за найману працю. Для платників, які мають найману працю, було кардинально змінено систему звітування. Зміни торкнулись і тих, хто працював сам, не використовував сторонню працю, при цьому сплачував єдиний, фіксований податок чи перебував на загальній системі оподаткування.

Змінилися форми та  бланки звітності, а також з’явилась доплата до мінімального страхового внеску згідно з Законом України від 8.07.2010 р. №2461-VI «Про внесення змін до законів України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» та «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», який набрав чинності з 17.07.2010 року, підпункт 4 пункту 8 розділу XV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».
Не змінились лише строки подання з ... Читати далі »
Просмотров: 1176 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Верхівнянська філія Житомирського агротехнічного коледжу оголошує набір студентів на денну та заочну форму навчання на 2011-2012 навчальний рік

(ліцензія Міністерства освіти і науки України АВ, №552374 від 6.10.2010 р.)


ФІЛІЯ ГОТУЄ:
освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст»
за спеціальністю 5.09010103 «Виробництво і переробка продукції рослинництва».
Крім того повідомляємо, що у навчальному закладі розпочато заходи щодо ліцензування діяльності з надання освітніх послуг, пов’язаних із підготовкою молодших спеціалістів – 50 осіб за денною форму навчання зі спеціальності 5.09010303 «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» з терміном навчання 3,5 роки на основі базової загальної середньої освіти.
Документи приймаються:
на денну форму навчання – з 1 липня по 31 липня;
для осіб, які ск ... Читати далі »
Просмотров: 935 | Добавил: kulunka | Дата: 04.03.2011 | Комментарии (0)

Міні-чат

100