Головна » 2016 » Грудень » 28

Урочисте відкриття новорічної ялинки відбулося в Ружині в День Святого Миколая 19 грудня. На площі біля Ружинського Будинку культури зібралися ружинці та гості містечка, аби урочисто розпочати цикл новорічно-різдвяних святкувань. Протягом вечора присутніх розважав народний аматорський ансамбль української пісні «Щербів». 

Незважаючи на прохолодну погоду, на відкриття ялинки завітало багато дітей та дорослих. Однак не кожний міг зрозуміти, де ж новорічна красуня, адже ялинка стояла без жодної іграшки чи дощику, лише прикрашена гірляндою. Гарний настрій присутнім подарували місцеві артисти, які протягом вечора співали, колядували та щедрували. А Святий Миколай разом з дітьми весело кружляли у святковому таночку.
Приємним моментом для дітлахів стало вручення подарунків, що були придбані за кошти селищної ради. Дітлахи, мов горобенята, нал ... Читати далі »

Просмотров: 1853 | Добавил: kulunka | Дата: 28.12.2016 | Комментарии (0)

На Ружинщині, як і по всій Україні, діти з великим нетерпінням чекають на свято Миколая, яке відзначається 19 груднфя. Вони напередодні свята пишуть листи до Святого Миколая. У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки. Та все ж надіються та чекають на подарунки, а не на різочку.

Щороку на Ружинщині Святий Миколай приходить до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, аби кожному з них вручити гарний подарунок. Не минулося без приємностей і цього року. 


В Ружинському Будинку культури зібралися діти разом зі своїми прийомними батьками, опікунами, аби фвесело та повчально провести час. Святковий концерт для присутніх підготували учні Білилівської гімназії на чолі з художнім керівником Людмилою Кримовсь ... Читати далі »

Просмотров: 1919 | Добавил: kulunka | Дата: 28.12.2016 | Комментарии (0)

Міні-чат

100