Головна » 2017 » Січень » 19

Танець – це мистецтво, матеріалом та інструментом якого є ми самі

Мистецтво танцю притягує і зачаровує неповторністю, багатогранністю та красою, залишаючи після себе шлейф емоцій і пристрастей. Адже танець – це мова тіла. Він відкриває все нові й нові можливості розвитку особистості, стимулює до вдосконалення індивідума і надає впевненості в своїх силах.

Кожна людина може танцювати,  головне – робити це із задоволенням. У цьому переконана мешканка Білилівки, студентка Київського університету культури і мистецтв 22-річна Яна Білоус, яка не уявляє свого життя без хореограф ... Читати далі »

Просмотров: 1637 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

фЯк завжди, для комунальних служб та дорожніх організацій зима приходить раптово 1 грудня. А якщо ще й сніг випаде, взагалі катастрофа. Настає транспортний колапс. І така ситуація не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Комунальні та дорожні служби в паніці, не знають, що робити, з чого почати. Тим часом снігу на шляхах добавляється все більше. Та настає переломний момент, коли снігоприбиральна техніка приступає до роботи. Створюються незручності водіям, пішоходам. Поступово колапс минає, шляхи очищені, транспорт з потугами, але їде. 

І в нинішньому році, правда, дещо із запізненням, сніг все-таки випав. Та  ще й з вітром і заметілями, чим створив додаткові незручності водіям і додав роботи комунальникам з дорожниками. І якщо ... Читати далі »

Просмотров: 1541 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

Мешканці села Роставиця від щирого серця дякують шано-вним інвесторам, керівникам ПСП «Батьківщина» Ігорю Вікторовичу Сторожеву, Сергію Вікторовичу Сторожеву та Володимиру Олександровичу Семенюку. Вони господарюють на території нашої громади, і їх не обходять стороною людські проблеми, вони все переживають разом з нами. Завдяки вміло організованій ними роботі, в селі зимою завжди почищені дороги, мешканці вулиць не турбуються про вивіз сміття, бо це робиться систематично і оперативно. Також жодна будівля в центрі села не обділена їхньою увагою і турботою, а це і Будинок культури, і школа, і до-шкільний навчальний заклад, проводиться утеплення буд ... Читати далі »

Просмотров: 1544 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

«Найдревніша, одна із найкращих професій на планеті Земля – це професія вчителя… Бо це він засіває в серцях учнів зерна доброти, мудрості і мрійливої романтики…» – Віктор Кравченко.

Віктор Володимирович Кравченко – вчитель Роставицької та Крилівської шкіл. Багато читає, маючи намір ділитися своїми педагогічними доробками, розпочав друкуватися у фахових журналах, брав участь у обласному конкурсі «Вчитель року – 2016» у номінації «Англійська мова».
Його учні успішно вступають до середніх та вищих закладів освіти. Займаючись самоосвітою, спілкується з колегами через мережу Інтернет, бере участь у вебінарах та конкурсах видавництва «Шкільний світ». Підтвердженням цього є сертифікати та дипломи.& ... Читати далі »

Просмотров: 1946 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (1)

З Новорічними святами ми завжди пов’язуємо радісні сподівання, чекаємо добрих змін, нових вражень. Окрім того, це час розваг, сюрпризів, подарунків.

Так передноворічний настрій для мешканців Бистріївки ство рили самі ж бистріївчани. В сільському клубі зі щирими новорічними вітаннями, колядками, щедрівками, новорічними піснями зустрічали учасники концерту глядачів.
Дід Мороз Сергій Кирилюк та Снігурочка Мирослава Голоденко, ведучі Назар Добрянський та Наталія Лощиць вітали з Новим роком і бажали всім присутнім добра, здоров’я та любові.
Найменші учасники концерту, учні молодших класів Іван Голоденко, Мирослава Якименко, Ела Кухар, Вікторія Болюх, Альона Вовк, Діана Умудова розповідали вірші та колядували.
Також гарними піснями привітали з новорічними святами Діана Голоденко, Діана Рибачук, Микола Янюк, Ігор Закусіло, Ярослав Бризюк, Ната ... Читати далі »

Просмотров: 1541 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

Топорівська школа вітає своїх спонсорів з  Новорічними святами та Різдвом Христовим!
Ми надзвичайно вдячні  за ваше велике серце, за турботу та увагу  до дітей.
Шановані, нехай всі знають про вашу доброту та беруть приклад.
Щиро дякуємо нашим спонсорам: СВК «Ружинський» на чолі з керівником О.Ф.Колібабою, ДП «Рогачівське» на чолі з керівником Н.О.Туранською, керівництву «АСТ», ТОВ «Украгроінвест-Холдинг» на чолі з керівником В.В.Кульшином, В.М.Волкову, Я.М.Пилипчуку, ПП «Надія» на чолі з керівником Ю.Г.Калінчуком, Г.С.Цехмейструк, О.М.Семчуку, сім’ям Підвисоцьких, Мельничуків, Петельків, сільським радам с.Топори та с.Рогачі. Також вдячні за підтримку випускникам школи: В.М.Лянзі, В.П.Павленку, Т.В.Тарасюк, О.С.Журавлві, О.В. Маковенку.
Щоб життя Вам здавалося раєм,
Сьогодні від щирого серця бажаєм:
Здобутків у праці! Погоди ясної!
Здоров’я міцного й любові ... Читати далі »

Просмотров: 1523 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

Під час Різдвяних свят не оминула сніжна заметіль Немиринці та Зелене. Сильний вітер та сніг замели дороги. Перемети, які подекуди сягили більше метра висотою.

У перший день сильного снігопаду чистити  шляхи було безглуздо, адже за декілька хвилин сильні пориви вірту «закладали» їх знов. Однак наступного дня всі дороги було розчищено: як центральну, так і кожну вуличку обох сіл.
Громада щиро дякує керівникам ДП АФ «Немиринецька» Володимиру Коцюрубу, ФГ «Агросоюз» Івану Котелянцю та трактористам Олександру Ходаківському, Михайлу Кажану та Олександру Войтку, які з ранку до пізнього вечора боролися за чисті дороги.

Людмила РЕМЕНЮК

 

Просмотров: 1725 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

Різдво Христове – одне з найвеличніших свят і чи не найбагатше за розмаїттям народних обрядів і звичаїв, тому кожен християнин з трепетом і любов’ю готується до свята народження Христа Спасителя. У це свято особлива духовна радість обіймає кожного українця. 

Вечір колядок та щедрівок традиційно відбувся в Ружинському Будинку культури 15 січня. Вже п’ятий рік поспіль цей благодійний захід проводиться в приміщенні Будинку культури, адже бажаючих взяти участь в заході з кожним роком стає все більше. Цьогоріч на свято завітало небагато людей, тому долучилися до благодійної справи не всі.&nb ... Читати далі »

Просмотров: 1740 | Добавил: kulunka | Дата: 19.01.2017 | Комментарии (0)

Міні-чат

100