Головна » 2011 » Квітень » 18 » 3G Інтернет уже в Ружині
09:06
3G Інтернет уже в Ружині
Сучасні технології стрімко ввійшли в наше повсякденне життя. Однією з найбільш корисних та популярних з них є Інтернет. За декілька років саме Інтернет став найбільшою загальнодоступною бібліотекою та місцем спілкування на планеті. Не виходячи зі свого будинку ви можете мати доступ практично до будь-якої книжки або музичної колекції, мільйонів рефератів або відеокліпів. Ви з легкістю можете спілкуватись з людиною, яка знаходиться у іншій країні або навіть на іншому континенті. Сьогодні Інтернет – незамінний помічник у навчанні та дозвіллі.

Але, якщо у великих містах десятки пропозицій щодо підключення до Інтернету, то у таких містечках, як Ружин це часто є проблемою, яку складно вирішити. Що вже й казати про невеличкі села. Але відтепер швидкісний бездротовий Інтернет за надсучасною технологією 3G доступний для кожного власника персонального комп’ютера. Широке покриття, підключення всього за годину, розумні ціни на модеми та тарифні плани на усі смаки роблять такі послуги надзвичайно популярними. Такий Інтернет набуває офіційного визнання. Його використовують у школах, офі-ційних організаціях. Ним користуються сотні жителів нашого ра-йону, і ця кількість постійно збільшується.


Сергій Онофрійчук,


офіційний представник «Інтертелекому» в Ружинському районі



Переглядів: 1072 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Цікаво, а яка швидкість у безпроводового інтернету в Ружині? Свого часу я теж користувався 3G і у мене було 5 Мбіт/с і це у великому місті. Зараз у мене 100 Мбіт/с - різниця просто вражаюча. Однак навіть, якщо і 5 все одно дуже добре, що у Ружині нарешті Інтернет перестав бути чимось екзотично-недоступним. Хоча, мабуть, скоро у Ружині з'явиться 4G, який наближається до швидкості проводового нету. Принаймні дуже хочеться на це сподіватися.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100