Головна » 2011 » Червень » 3 » Атлети підкорюють спортивні вершини
10:37
Атлети підкорюють спортивні вершини

Чотири медалі і третє командне місце завоювали ружинські спортсмени на відкритому Кубку України з бодібілдингу та фітнесу, який відбувся 27 травня у Чернівцях.


Наші атлети виступили у чотирьох категоріях. Мирослав Хошлаба виборов одразу дві медалі: «золото» серед ветеранів (майстер клас, понад 40 років) і «срібло» у категорії «чоловіки — до 165 см». Артем Косніцький посів перше місце серед чоловіків – до 172 см. Микола Скрипнюк виборов «бронзу» серед чоловіків – до 179 см.
У нинішньому році Чернівці після майже десятилітньої перерви приймали відкритий Кубок. Змагання відбулися під гаслом «Спорт проти наркотиків». У турнірі взяли участь близько сотні атлетів з усіх регіонів України. Метою змагань стала не лише популяризація та подальший розвиток бодібілдингу та фітнесу в Україні, а й відбір спортсменів для збірної команди НАББА/ВФФ України для участі в чемпіонатах Європи та світу.
Підготовка та участь ружинських спортсменів у змаганнях стала можливою завдяки підтримки районної державної адміністрації та підприємця Віктора Пасічника. Останній, до речі, по-стійно сприяє ружинським атлетам і у поїздках на змагання, і у придбанні тренажерів.
За словами Миколи Скрипнюка, вже восени ружинці боротимуться за Кубок Поділля та візьмуть участь у Чемпіонаті України, який відбудеться у Сімферополі. До команди, яка представлятиме Ружинщину, долучаться також Віталій Олея, Віктор Барановський та Юрій Гуменюк.
Змагання з бодібілдингу завжди стають святами краси і сили. Недарма саме цей вид спорту називають справжнім мистецтвом, адже той, хто вирішив займатися ним, стає скульптором не лише власного тіла, а й духу. А це потребує постійної важкої роботи над собою. Та результати того варті. Нашим же спортс-менам можна лише побажати підкорити ще не одну спортивну вершину.
Ольга МОЛЯВЧИК
Фото надане М.Скрипнюком

Переглядів: 696 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100