Головна » 2010 » Жовтень » 1 » «Батьківщина» акумулює сили
06:24
«Батьківщина» акумулює сили
Конференція Ружинської районної політичної партії ВО «Батьківщина» відбулася 27 вересня в приміщенні районного будинку культури. Із обраних 29 представників первинних партійних організацій на конференції зареєструвалося двадцять сім осіб, серед яких голова, три депутати районної ради та 16 голів первинних партійних організацій.
Із початком чергової виборчої кампанії усіх присутніх привітала
голова депутатської фракції районної ради політичної партії «ВО «Батьківщина» Н.Г.Скавінська, яка також зазначила, що 31 жовтня 2010 року подія значима не лише через те, що громадськість обиратиме місцеву владу, а й через те, що саме цього дня ювілей з моменту реєстрації святкуватиме осередок політичної партії ВО «Батьківщина» в Ружині.
Про порядок подання необхідних документів та реєстрацію їх у територіальній виборчій комісії розповів голова районної ради, кандидат в депутати районної ради В.Ц.Саківський.
Згідно із першим питанням порядку денного, делегати обрали представника на Житомирську обласну конференцію партії ВО «Батьківщина» від Ружинської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина», яким за одноголосним рішенням присутніх стала Н.Г.Скавінська.
Щодо питання висування кандидатів по багатомандатному округу в депутати Ружинської районної ради делегати конференції затвердили список, в першу десятку якого увійшли: В.Ц.Саківський, В.О.Митюк, А.А.Масюк, О.М.Хмельницький, В.І.Чернявський, Г.В.Пилипенко, В.Л.Бондарчук, С.І.Шестопал, С.А.Фелонюк та А.П.Шевченко.
Протоколом конференції також були затверджені й кандидати на сільських та селищного голів. А саме від районної орга-нізації політичної партії ВО «Батьківщина» у Мовчанівці балотуватиметься В.І.Чернявський, у Роставиці – О.Ц.Саківський, у Ружині – О.В.Заморський.
Як наголосила Н.Г.Скавінська, саме на цих виборах представники партії мають акумулювати всі свої сили для досягнення високих результатів. «Адже це час – коли обирають нас. Тих, хто боротиметься за справедливість і відстоюватиме інтереси громадян у місцевій владі», – зазначила голова фракції.
Проголосувавши, делегати вирішили зробити перерву у роботі конференції та доручити головуючому скликати делегатів для продовження роботи в терміни, передбачені ЦВК.
Аліна ЗІНЬКОВА

Переглядів: 771 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100