Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Без культури – немає народу
22:01
Без культури – немає народу

Урочистий концерт присвячений відкриттю реставрованого будинку культури співпав з християнським святом Покрови пресвятої Богородиці. 

Вже стало доброю традицією відмічати свята в Немиринцях усією громадою, і ось вкотре немиринчани, які з діда – прадіда славляться працьовитістю та гостинністю, зустріли дорогих гостей хлібом – сіллю. Земляки привітали родину Жебрівських і щиро подякували за все добро, яке вони зробили і продовжують робити для рідного села.
Сільський очільник В.Д.Сіротка подякував П.І.Жебрівському, Ф.І.Жебрівській, Л.І.Жебрівській і наголосив, що вся немиринецька громада пишається тим, що мають таких земляків.


– Зростаючи у багатодітній сім’ї родина Жебрівських пізнала смак і ціну власноруч заробленого хліба, - розповів Володимир Дмитрович. – Сягнувши високого злету, вони ніколи не забували про рідне село і батьківську хату й досі переймаючись нашим життям. Разом радіємо успіхам та разом переймаємося невдачам. За їх особистий рахунок і великої праці, наше село процвітає.
Вкотре родина Жебрівських зробила вагомий внесок у розбудову рідних Немиринець – на власні кошти сім’ї повністю реставрований сільський будинок культури. Побудована нова котельня, у якій функціонує газове опалення, зроблено капітальний ремонт зовнішніх та внутрішніх стін будинку, перекрито дах, замінено вікна на склопакети, встановлено нові двері, закуплено нову музичну апаратуру, в урочистий зал придбано м’які стільці та інтер’єр для сцени. Перекрито підлогу, встановлено душові кабінки, туалети, зроблено гардеробну та кабінети для директора будинку культури і художнього керівника. Великий внесок у інтнер’єр та оформлення приміщення зробила генеральний директор ПП «Ян» Л.М.Пономаренко.
– Вкладено величезні кошти у ремонт клубу та, перш за все, у цей будинок родина вклала душу та частинку свого серця. Адже знаходячись у цьому приміщенні, ми всі відчуваємо те тепло і затишок, який вони зробили для нас.
Це неповний перелік добрих справ, яких родина зробила для нашого села, за що вам низький уклін, здоров’я, довголіття і подальших успіхів у ваших справах, – побажав В.Д.Сіротка. До слів вдячності приєдналася директор школи Л.М.Козачук:
– Нехай те безмежне добро, що ви робите, не тільки для Немиринець, повернеться вам сторицею, – звернулася Людмила Степанівна до сім’ї Жебрівських.


На відкриття відремонтованого клубу на Немиринецьку землю завітала польська делегація на чолі з паном Яном Ласким. Вони привітали всіх зі святом і подарували директору будинку культури альбом з пам’ятками та видатними місцями Польщі.
Родина Жебрівських подякувала всім за теплі слова і до святкового відкриття запросили студентів Житомирського університету імені Івана Огієнка, які подарували присутнім незабутній концерт.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 1187 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100