Головна » 2011 » Квітень » 18 » Бібліотеки поповняться книгами нашого земляка
10:40
Бібліотеки поповняться книгами нашого земляка
Історик Володимир Сергійчук долучився до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу». Він презентував 28 комплектів власних книг, які будуть роздані у сільські бібліотеки району. У комплект входить три видання: «Трагедія Волині», «Всеволод Петрів» та «Соборна пам’ять України».
У дослідженні «Трагедія Волині» Володимир Сергійчук розповідає про причини і перебіг польсько-українського збройного конфлікту на Волині у роки Другої світової війни. У книзі наголошується, що у його розпалюванні були зацікавлені як гітлерівці, так і більшовики.
Книга «Всеволод Петрів» присвячена життю і діяльності воєначальника й дослідника Збройних Сил України генерал-хорунжого Армії УНР Всеволода Петріва.
У календарі-альманасі «Соборна пам’ять України» наведено знаменні події української історії, які вшановуються у нинішньому році. Також згадуються найвизначніші постаті нашого народу.
Нагадаємо, що благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу» ініційована редакцією газети «Ружинська земля». Вона триватиме до 1 травня 2011 року. По завершенню акції усі книги будуть розподілені між бібліотечними установами району, а про всіх учасників Ви зможете почитати на шпальтах райони.
Дорогі друзі! Запрошуємо Вас долучитися до благородної справи. Чекаємо на Ваші книги за адресою: смт Ружин, вул. Бірюкова, 2, редакція газети.

Ольга МОЛЯВЧИК


Переглядів: 710 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100