Головна » 2011 » Грудень » 23 » «БК Ружин» - володар Кубка району з баскетболу
11:25
«БК Ружин» - володар Кубка району з баскетболу

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації 18 грудня в спортивному залі Ружинської гімназії провів перший турнір на «Кубок Ружинського району з баскетболу – 2011».

На урочистому відкритті привітав учасників змагань селищний голова В.І.Жарський, який надав для призерів та переможців змагань енциклопедії «Ружинщина в іменах» та перекидні календарі. Спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Р.С.Костюмінський також привітав спортсменів.
Після жеребкування головний суддя змагань І.В.Волченко оголосив регламент змагань: дві групи по три команди. І група – «Студент», «Статус», «ДЮСШ Ружин»; ІІ група – «БК Ружин», «Ветеран», «Ягнятинська гімназія». Змагання розпочались з гри «ДЮСШ Ружин» – «Статус», в якій перемогу здобули гравці команди «Статус» з рахунком 26:19. Наступні ігри в групах завершились з такими результатами: гра №2 «Ягнятинська гімназія» – «Ветеран» 18:26 на користь команди «Ветеран»; гра №3 «ДЮСШ Ружин» –«Студент» 32:21 на користь юних баскетболістів «ДЮСШ Ружин»; гра №4 «БК Ружин» – «Ягнятинська гімназія» 49:32 на користь команди «БК Ружин»; гра №5 «Статус» – «Студент» 31:14 на користь команди «Статус»; гра №6 «Ветеран» – «БК Ружин» 25:30 на користь команди «БК Ружин». Гарну гру та чудову фізичну форму показали юні вихованці Ягнятинської гімназії під керівництвом вчителя фізичної культури О.О.Гущі, але в цей день їм бракувало влучних кидків для виходу з групи. Відтак, визначилися переможці та призери в групах. 3 – 4 місце розіграли між собою команди молодості та досвіду «ДЮСШ Ружин» – «Ветеран», де перемогу здобула команда «ДЮСШ Ружин» завдяки високому темпу гри, з яким не впоралися більш досвідчені гравці команди «Ветеран». Гарну гру показали гравці: Я.Ковальчук, П.Бажан, О.Ревунець, А.Бондар, О.Кича, О.Олея, І.Червінський з «Ветерана»; О.Ліщук, Д.Кащук, Я.Ревун, Б.Кельмяшкін, В.Пташинський, В.Держанівський, О.Зубович, Р.Костюмінський з «ДЮСШ Ружин».



Дійшла справа і до фіналу, де зустрілися дебютант змагань команда «Статус» і неодноразові переможці минулих змагань з баскетболу команда «БК Ружин». Відбувалася рівна боротьба, команди акцентували увагу на грі в захисті, тому рахунок був мало результативним 16:12 на користь команди «БК Ружин». Гарну гру показали: С. Шкурлатівський, Р.Бондар, О.Чумак, О.Янчук, О. Пархомчук з команди «Статус», В.Павлівський, С.Заболоцький, А.Хуторний, І.Маліцький, О.Сікорський, Р.Денисенко, М.Скрипнюк з «БК Ружин», які здобули перехідний «Кубок Ружинського району по баскетболу».
Варто відзначити головного суддю змагань Ігоря Віталійовича Волченка за професійну суддівську роботу під час змагань, де об’єктивно було виявлено переможців та призерів змагань. І саме йому від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації і безпосередньо від учасників було вручено подяку за розвиток баскетболу в Ружинському районі.



Отож, перше місце виборов «БК Ружин», друге – «Статус», третє - «ДЮСШ Ружин». Четверте дісталось команді «Ветеран», п’яте – «Студенту», шосте – «Ягнятинській гімназії».
Переможці та призери змагань отримали Кубок, дипломи відповідних ступенів та енциклопедії «Ружинщина в іменах», перекидні календарі. Спонсори вручили баскетбольний м’яч команді «ДЮСШ Ружин». Відзначено наймолодшого гравця змагань Віталія Держанівського та найстаршого гравця – Петра Бажана. Кращим гравцем визнано Сергія Заболоцького.
Турнір відбувся за спонсорської підтримки приватних підприємців С.К.Шкурлатівського та Я.В.Ковальчука.

Руслан КОСТЮМІНСЬКИЙ

Переглядів: 6291 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100