Головна » 2011 » Березень » 25 » Чай! Який він міцний, смачний та приємний!
14:09
Чай! Який він міцний, смачний та приємний!
Нещодавно в нашій школі відбувся відкритий захід про історію виникнення чаю. Провели його учні восьмого класу на чолі зі своїм класним керівником Павлюк Ольгою Леонідівною. Весь сценарій свята учні готували самостійно. Вони докладно розповіли своїм молодшим друзям про історію виникнення чаю та про те, як він потрапив в Україну.



Діти продумали все до найменших дрібниць: від прикрашення зали до невеличкого сюрпризу – всіх присутніх вони частували власноруч приготовленими солодощами. Тут були пироги з яблуками, пиріжки з маком, домашнє печиво та смачний запашний чай. На святі учні продемонстрували елементи чайної церемонії, способи заварювання чорного, зеленого, трав’яного чаю. Малюки із задоволенням слухали розповідь своїх старших друзів та смакували гостинці. Чутка про чаювання миттю облетіла всю школу, тому гостей було дуже багато. Не обминули восьмикласники увагою і своїх вчителів, які були почесними гостями на цьому заході. Навіть для них деяка інформація стала новою та цікавою. Неможливо не згадати про чудового буфетника – Северинчика Богдана, що усміхнено вітав та пригощав усіх бажаючих солодощами. 
А дівчата Ферт Альона та Качурівська Альона піднімали настрій дотепними частівками про чай.
Цей захід був своєрідною агітацією здорового способу життя. Восьмикласникам вдалося донести користь такого звичного всім напою, як чай. Адже здоров’я – це запорука нашого майбутнього, ми повинні про нього піклуватися. Про свято чаю ще довго згадуватимуть як учні, так і вчителі.

Альона Качурівська,
учениця 8 класу Чорнорудської ЗОШ І-ІІІ ст.


Переглядів: 685 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100