Головна » 2011 » Червень » 3 » Чи покращиться стан малого підприємництва?
10:38
Чи покращиться стан малого підприємництва?

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торгівлі та підприємництва відбулося 26 травня. Провела засідання та внесла ряд пропозицій щодо вирішення проблемних питань району голова комісії А.С.Крилова.


Питання про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району, розповів завідуючий організаційним відділом виконавчого апарату районної ради В.В.Салюк. Він також довів до відома присутніх проект рішення сесії райради про затвердження Порядку погодження проведення орендарями реконструкції, технічного переоснащення, поліпшення орендованих приміщень спільної власності та про затвердження типового договору оренди нерухомого майна.
Голова комісії А.С.Крилова поінформувала про стан та перспективу розвитку малого підприємництва в районі. Наголосила, що результати не найкращі. Так, у 2011 році зареєстровано 1051 підприємство, з них 67 належить до малих підприємств та 103 фермерських господарств. Середня кількість зайнятих працівників на малих підприємствах – 603 особи. Для того, щоб покращити розвиток підприємництва в районі, проводяться спеціальні навчання для тих, хто хоче відкрити бізнес. В таких навчаннях взяли участь 69 безробітних, з них п’ятеро скористались цими знаннями.
На закінчення Анна Степанівна розповіла про план роботи районної ради на II півріччя 2011 року. Члени комісії розробили рекомендації та проекти рішень сесії районої ради
Наталія Шуляк
Переглядів: 637 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100