Головна » 2011 » Лютий » 17 » Чудова людина і талановитий музикант
17:02
Чудова людина і талановитий музикант
Музика – невід’ємна частина нашого життя. Вона допомагає жити, виховує почуття прекрасного. Минають роки, змінюються покоління, смаки. Але ніколи не потрібно забувати, що ми – українці. Наш народ – творець чудових українських пісень. Ми маємо геніальних композиторів та відомих музикантів. Можливо, сучасну молодь важко зацікавити симфонічною музикою, народною піснею. Але нашому вчителеві вдалось це зробити.

Вже більше 25 років працює вчителем музики у Чорнорудській  ЗОШ І-ІІ ст. Олександр Анатолійович Штика.
Наш вчитель – чудова людина. Вимогливий, дисциплінований, енергійний. Його уроки – цікаві й захоплюючі. Олександр Анато-лійович вчить нас не тільки співати, а й слухати музику. Він зумів створити у нашому селі духовий оркестр. Під керівництвом вчителя хлопці 8 класу вчаться грати на сопілках. Олександр Анатолійович – творча людина. Сам пише пісні. Одну з них виконує шкільний хор. Це пісня «Село моє рідне». Створив він гімн і села Чорнорудка, який неодноразово виконував духовий оркестр.
Восьмикласники Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ст. щиро дякують Олександру Анатолійовичу за його невтомну творчу працю, за вміння зацікавити дітей музикою.
Здоров’я міцного Вам, вчителю, поваги від людей, сімейного благополуччя і творчих злетів у вашій нелегкій роботі.

Учні 8 класу Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ст.




Переглядів: 1009 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100