Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Депутат допомагає вирішувати соціальні проблеми
20:44
Депутат допомагає вирішувати соціальні проблеми

Крилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів здана в експлуатацію 1989 року. Та протягом останніх років у селі відбулись великі зміни і це позначилось на освітянах.

Так, з переходом від планової до ринкової економіки місцеві керівники не зуміли зорієнтувалися у складних умовах господарювання і довели до ручки базове сільгосппідприємство, яке перестало існувати, відповідно, припинила роботу молочно-товарна ферма, чимало людей залишились без роботи і в пошуках кращої долі виїхали у великі міста. Внаслідок цього погіршилась демографічна ситуація і, через що скоротилася кількість учнів у школі. Сьогодні тут навчається всього 47 дітей. І все ж село оновлюється і все робиться для того, аби відновити соціально-культурну сферу села.
Минулого тижня в рамках програми Єдиного дня депутата в Крилівці побував депутат обласної ради Михайло Андрійович Чигир. З початком робочого дня у Крилівській сільській раді депутата зустріли сільський голова С.С.Лизогуб, секретар сільської ради Н.П.Глембоцька та землеупорядник М.Я.Макогон. Михайло Андрійович оглянув оновлене приміщення сільської ради після поточного ремонту, де виконано значний обсяг робіт. Зокрема, замінено всі старі віконні рами на склопакети, встановлено нові двері, поклеєні шпалери, придбано нові стільці, також встановлено новий економний котел для опалення приміщення. Тепер в сільській раді тепло і затишно, а економія газу складає 800 кубічних метрів на місяць.
Після зустрічі у сільській раді депутат обласної ради відвідав Крилівську школу, де відбулась ділова розмова з трудовим колективом. Він оглянув бібліотеку, клуб, поцікавився навчальним процесом у школі. Та основну увагу депутат зосередив на якнайшвидшому введенні у дію дитячого садочка. Для цього тут частину приміщення школи переобладнують у дитячий заклад. Як запевнив сільський голова С.С.Лизогуб невдовзі в Крилівці запрацює садочок. Тепла зустріч депутата обласної ради М.А.Чигира була приємною ще і тим, що понад двадцять років тому, коли він очолював Ружинський район, з його ініціативи та безпосередньої участі велось будівництво. І ось, через багато років, депутат знову зустрівся з тими людьми, хто причетний до цієї благородної справи. Тепер депутат обласної ради допомагає жителям Крилівки облаштовувати соціально-культурний побут. Для шкільної бібліотеки Михайло Андрійович подарував чимало книжок.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 739 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100