Головна » 2011 » Лютий » 27 » Депутат хоче відремонтувати спортзал
18:09
Депутат хоче відремонтувати спортзал

На спортивному майданчику зі штучним покриттям у Ружині відбувся футбольний турнір організований депутатом районної ради М.І.Файдуном. У змаганнях взяли участь шість футбольних команд:  «Сузір’я» Ружин, «Афіни» Ружин, «Юність» Заріччя, «Нива» Березянка, «Магілан» Зарудинці та команда «Зірка» з Роставиці.

Першими вийшли на футбольний майданчик команди  Заріччя та Зарудинець. З рахунком два-нуль перемогла команда «Юність». У другій зустрічі переконливу перемогу над другою командою Ружина – «Афіни», з рахунком вісім-нуль здобула команда Роставиці. У третьому – в напруженій боротьбі з юними футболістами Березянської «Ниви» з рахунком два-один перемогла «Юність» із Заріччя. В четвертому поєдинку футболісти першої команди Ружина «Сузір’я»  з рахунком шість-два обіграли своїх суперників з Роставиці. Таким чином у фіналі, першого лютого в день народження депутата, зустрілися команди «Сузір’я» та «Юність». З рахунком два-нуль перемогу здобула перша команда Ружина. Красиві голи забили учні Ружинської гімназії Роман Бондар та Віталій Миколайчук. Команда «Сузір’я» посіла перше місце. На другому – Зарічанська «Юність,         на третьому – Березянська «Нива».

– В Ружинській ДЮСШ працюю третій рік, - підкреслює тренер – викладач О. І.Маркітан. – Сьогодні нам трохи поталанило, оскільки  наша футбольна команда «Сузір’я» перемогла. У футбольному турнірі брали участь діти 1997-1998 років народження і молодші.

По завершенню змагань у спортивному залі депутат районної ради М.І.Файдун, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї молоді та спорту райде-ржадміністрації В.В.Агеєв та директор ДЮСШ Ю.П.Ратушний вручили представникам команд переможців футбольні м’ячі, грамоти та цінні подарунки.

– У такому віці як ви, – зазначив М.І.Файдун, я приїжджав грати у футбол у Верхівню.– Маленький хлопчик з Сахнів відпочивав у піонерському таборі, і звичайно, грав у футбол. Це були найкращі роки  мого життя. Я, як депутат районної ради, запевняю, що наша команда буде сприяти розвитку спорту та фізичної культури у районі. Мені приємно, що сьогодні у спортивних змаганнях з футболу вз’яли участь такі прекрасні колективи і показали цікаву, змістовну гру. Я беру на себе зобов’язання проводити такі заходи і надалі, не рідше одного разу на квартал. Дасть Бог, в недалекому майбутньому, а в мене є таке бажання, із зацікавленими особами, патріотами свого району, благодійниками, привести в належний стан цей спортивний зал, замінити старі віконні рами на склопакети, відремонтувати стелю тощо. На це потрібні чималі кошти, тому наша команда звернулася до Фонду Кличка за фінансовою підтримкою. Сподіваюсь, що нам допоможуть і в цьому спортивному закладі буде приємно грати у футбол та волейбол, займатися іншими видами спорту, а також нагороджувати переможців.

Василь КОПАЧ

 

Переглядів: 721 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100