Головна » 2010 » Грудень » 23 » Дякуємо благодійникам
18:02
Дякуємо благодійникам
За часів значного дефіциту коштів у сільських бюджетах, за відсутності можливості вирішення у повному обсязі питань забезпечення нормального функціонування структурних утворень сільських громад, будь–яка благодійна або спонсорська допомога сприймається позитивно жителями територіальної громади. Особливо, коли розмір такої допомоги вираховується не сотнями,
а тисячами гривень
.
Саме таким благодійником для жовтневської територіальної громади стало дочірнє підприємство «Агрофірма «Ян», генеральним директором якого є Людмила Миколаївна Пономаренко, а власником – народний депутат Павло Іванович Жебрівський.
Подаровані підприємством медикаменти, хірургічні інструменти та апарат для вимірювання рівня вмісту цукру у крові розширили можливості медперсоналу сільської амбулаторії у наданні відвідувачам медичної допомоги. Подарований спортінвентар дозволив учням школи та вихованцям дошкільного навчального закладу краще розвиватися фізично, а двадцять нових ліжок створили дошкільнятам зручні умови для відпочинку.
Жителі села Жовтневе висловлюють вдячність Павлу Івановичу та Людмилі Миколаївні за готовність перейматися проблемами жовтневської громади, за їх доброту та щедрість і, напередодні новорічних та різдвяних свят, бажають їм здоров’я та життєвих гараздів, плідної праці на розбудову незалежної демократичної України.
Володимир Івасенко,
сільський голова с. Жовтневе
Переглядів: 708 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100