Головна » 2011 » Серпень » 2 » До уваги забудовників 1992-2009 років
15:51
До уваги забудовників 1992-2009 років

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №461 від 13.04.2011 року «Порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів».

Цей порядок визначає  процедуру прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.
Прийняття в експлуатацію об’єктів, що належать до І-ІІІ категорії складності (куди входять індивідуальні житлові будинки дачні і садові будинки) та об’єктів, будівництво яких здійснено на основі будівельного паспорта, та дозволу на початок будівельних робіт, проводиться шляхом реєстрації Державною архітектурно-будівельною інспекцією поданої замовником декларації про готовність об’єкта до експлуатації та заяви відповідного зразка.
У разі прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадських будинків І та ІІ категорії складності, побудованих без наявності дозволу на виконання будівельних робіт до 31 грудня 2009 р. особливості реєстрації декларації та її форма визначаються Міністерством будівництва та житлово–комунального господарства.
Для прийняття в експлуатацію індивідуальних житлових будинків та господарських споруд необхідно надати в Бердичівський сектор інспекції Державного архітектурно – будівельного контролю у Житомирській області м. Бердичів, вул. Воровського,12, каб. 37 наступний пакет документів:
- копію паспорта та ідентифікаційного номера громадянина ;
- проектну документацію (будівельний паспорт) (копії генерального плану забудови земельної ділянки, поетажних планів, фасадів, пояснювальну записку) завірених в місцевому органі містобудування та архітектури;
- оригінал (копію завірену мокрою печаткою) рішення виконкому місцевого органу самоврядування на будівництво (реконструкцію) об’єкта;
- копію технічного паспорта БТІ на житловий будинок;
- копію державного акта на право власності на земельну ділянку завірену в місцевому органі самоврядування мокрою печаткою.
При наявності вищеозначеного пакета документів прохання терміново звернутися у відділ регіонального розвитку містобудування та архітектури райдержадміністрації (вул. Бірюкова,2, каб. 13 тел.: 3-16-99).
Юрій ГЕРГАРТ,
начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації

Переглядів: 759 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100