Головна » 2011 » Березень » 25 » Добрі справи жителів Черемухи
14:11
Добрі справи жителів Черемухи
У Черемусі збори уповноважених представників жителів села розпочав сільський голова О.М.Лікарчук. В охайному, теплому сільському клубі присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих односельчан, які пішли за межу вічності. Сільський голова прозвітував про свою роботу протягом року і звернув увагу присутніх на позитивні зміни, що відбулися в Черемусі останнім часом.

Так у 2010 році за сприянням райдержадміністрації та ра-
йонної ради за державні кошти та гроші жителів села підведено газопровід і уже газифіковано 21 будинок, проведено ремонт асфальтної дороги від Голубівки до Черемухи. А обабіч цієї траси розчищено посадку. У Черемуському клубі проведено поточний ремонт: побілено стіни, пофарбовано підлогу, замінено вхідні двері, закуплено музичний центр для проведення дискотек. Також вивезено 50 тонн цегляного бою для ремонту грунтових доріг та прогрейдеровано їх. Біля пам’ятника загиблим воїнам встановлено гранітну вазу. Добрі справи розпочаті в минулому році громада планує продовжити в нинішньому. Тому сільський голова О.М.Лікарчук озвучив для схвалення «Програму соціально-економічного розвитку територіальної громади». В роботі зборів уповноважених представників с. Черемуха взяли участь і виступили: спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Л.В.Огородник, дільничний інспектор міліції Ю.А.Столярець, завідуюча клубом О.В.Пасічник, санітарка ФАПу Л.М.Іщук. Підсумував роботу зборів керівник апарату райдержадміністрації А.М.Марущак.
По завершенню зборів люди дякували за надану підтримку та допомогу керівникам району за те, що у них є газ, за ремонт клубу та змістовний концерт поставлений працівниками районного будинку культури в Черемусі. Зокрема, голові райдержадміністрації В.С.Бондарчуку, заступнику голови РДА Н.П.Петрик, сільському голові О.М.Лікарчуку, а також тим, хто займався газифікацією села, начальнику СПБМО «Ружинський газбуд» В.М.Куценку та його команді, фермеру А.Г.Пасічнику, всім жителям села, хто збирав гроші та оганізовував людей на виконання цих завдань.
Що ж, як бачимо, добрі справи не забуваються.

Василь КОПАЧ

Переглядів: 659 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100