Головна » 2011 » Березень » 4 » Добробут кожної сім’ї прерогатива влади
14:20
Добробут кожної сім’ї прерогатива влади
Засідання дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах, відбулося нещодавно у райдержадміністрації.

Члени комісії задовільнили заяву жительки Вчорайшого щодо призначення її опікуном над онуками та встановили індивідуальні плани для дітей. За інформацією начальника служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук, двоє неповнолітніїх дітей уже досить довго живуть разом з бабусею, оскільки їхній батько позбавлений батьківських прав, а мати – обмежена в дієздатності. 
На розгляд комісії жителька Білилівки подала заяву щодо влаштування її старшого сина в інтернатний заклад області, але під час безпосереднього розгляду клопотання жінка заявила, що дитину в інтернат не віддасть і відкликала свою заяву. Як зазначила Т.А.Драчук, ця сім’я перебуває на обліку вже досить тривалий термін, у старшого хлопчика постійні проблеми з поведінкою та навчанням в школі, тому члени комісії прийняли рішення: в разі, якщо дитина знову перестане ходити до школи чи інших правопорушень, буде розглядатися питання щодо позбавлення жінки батьківських прав.
Щодо розгляду заяви жителя Чорнорудки про визначення участі у вихованні дітей, комісія рекомендувала чоловікові звернутися в суд з питанням встановлення батьківства. Адже сім’я жила в громадянському шлюбі, а в свідоцтві про народження дітей не зазначено, що заявник є їхнім батьком.
Заслухавши інформацію директора районного центру со-ціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк та врахувавши всі зауваження і пропозиції, члени дорадчого органу взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, вирішили вивести із загального банку даних сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах сім’ю з Ружина у зв’язку з подоланням нею складних життєвих обставин.
Також члени комісії ввели до загального банку даних сім’ю із Княжиків та взяли під соціальний супровід родину із Сахнів.

Аліна ЗІНЬКОВА

Переглядів: 710 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100