Головна » 2010 » Грудень » 9 » ДП «Ружин-молоко» – «Підприємство року-2010»
10:34
ДП «Ружин-молоко» – «Підприємство року-2010»
Дочірнє підприємство «Ружин-молоко» визнане одним із кращих серед 350 тисяч підприємств України. У номінації «Переробка молока та виробництво сиру» підприємство здобуло 11 місце у рейтингу. Крім того, за підсумками міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих», ружинський маслозавод визнаний «Підприємством року - 2010».
За підсумками міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих», за професійне управління підприємством керівник ДП «Ружин–молоко» А.Я.Цехмейструк визнаний кращим керівником України 2010 року та нагороджений орденом «Почесний хрест».

За високопродуктивну працю та професіоналізм золотою медаллю «Професійна Слава України» відзначені головний інженер підприємства А.В.Колесник, заступник директора по заготівлі молока О.О.Сьома та коли- шній майстер-маслороб Н.О.Сиротенко.

Нагороди вручили під час щовівторкової наради з керівниками району голова РДА В.С.Бондарчук та голова райради Б.О.Ходаківський. Детальніше про роботу підприємства інформували заступник голови РДА Н.П.Петрик та керівник ДП «Ружин-молоко» А.Я.Цехмейструк.

Василь КАЩУК

Переглядів: 1861 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/12
Всього коментарів: 4
4 Kolega  
0
Знаю, занаю... Доводилося навіть куштувати - дуже смачно!

3 Хельга  
0
ДП "Ружин-молоко" випускає не тільки масло, а й смачнюче згущене молоко і сметанку.
Всьому колективу - respect

2 Kolega  
0
Вітаю!!! Значить не даремно я при кожній нагоді говорю усім, що кращого массла за Ружинське просто не існує. Молодці! Вдвічі приємно за директора підприємства, з яким доводилося свого часу не раз пересікатися по роботі. Що тут ще скажиш... Хі ба, що повторю свій коментар до однієї із статей про ДП "Ружин молоко" - жаль, що таке підприємство у районі лише одне, було б їх більше - жили б набагато краще.

1 kulunka  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100