Головна » 2011 » Березень » 25 » Головне – зберегти дитячий дошкільний заклад
14:10
Головне – зберегти дитячий дошкільний заклад

В роботі зборів уповноважених жителів Зоряного взяли участь, керівник СФГ ім.Мічуріна В.І.Пилипчук, керівник апарату райдержадміністрації А.М.Марущак, провідний спеціаліст Держкомзему у Ружинському районі В.Д.Скрипаченко, провідний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення С.В.Сарнавська, начальник відділу охорони здоров’я РДА В.В.Ніколайчук. Занотовувала події, що відбувалися на сході села, секретар зборів, секретар сільської ради Л.С.Котик.

Звітуючи про свою роботу протягом року сільський голова  підкреслив, що у Зоряному нараховується 200 дворів у яких проживає 350 чоловік. В тому числі молодих людей до 18 років – 83, пенсіонерів – 97 та громадян працездатного віку 170 чоловік. На території ради знаходяться сільський клуб, бібліотека, ФАП, дитячий садочок та два магазини. Тут також працюють два сільгосппідприємства, зокрема, СФГ ім. Мічуріна та СФГ «Магілан». На сході села обговорювались найрізноманітніші питання і всі вони заслуговують на увагу. Та одне з головних – це збереження дитячого садочка, до якого в цьому році обов’язково потрібно підвести воду. Також необхідно відремонтувати сільський клуб та окремі будинки, що знаходяться на балансі сільської ради. Стосовно вирішення цих проблем сільська громада заручилася підтримкою керівника СФГ ім.Мічуріна В.І.Пилипчука, який підтримує людей і словом, і ділом. Володимир Іванович у своєму виступі детально поінформував жителів села про виробничу діяльність та фінансовий стан СФГ ім.Мічуріна. За результатами роботи протягом року охарактеризував кожний виробничий підрозділ і поіменно назвав всіх працівників господарства, які доклали чималих зусиль для досягнення високих показників у роботі. Власне, завдяки сільгосппідприємству у Зоряному вирішується багато соціальних проблем: люди забезпечені роботою, вчасно виплачується заробітна плата, сплачуються всі податки та наповнюється бюджет сільської ради. Керівник господарства В.І.Пилипчук підтримав громаду в наведенні порядку на території села, його благоустрою, ремонту будівель і головне, забезпечення дитячого садочка якісною питною водою, аби він відповідав усім санітарним вимогам. І, як тільки дозволять погодні умови у Зоряному розпочнуться роботи з благоустрою населенного пункту.

Також інформували присутніх про свою роботу, висвітлювали наболілі проблеми: завідуюча клубом Т.І.Оберемська, соцільний робітник Ружинського територіального центру з обслуговування одиноких престарілих громадян З.О.Гутівська, завідуюча ФАПом О.О.Молявчик, керівник апарату райдержадміністрації А.М.Марущак. Представники відповідних служб району дали відповіді на численні запитання присутніх.

Василь КОПАЧ


Переглядів: 622 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100