Головна » 2011 » Лютий » 27 » Інновація в Ружинській гімназії
18:14
Інновація в Ружинській гімназії

Мультимедійну дошку встановлено в кабінеті інформаційних технологій Ружинської гімназії 18 лютого. Кошти на придбання дошки були надані відділу освіти з районного бюджету.

Її можна використовувати в малих та великих аудиторіях,      під час різних уроків та невеликих презентацій. Вона допомагає максимально сконцентрувати увагу учнів, дозволяє зберігати інформацію в уніфікованому вигляді та багаторазово її використовувати. Це, в свою чергу, значно збільшує ефективність навчання та економить час на подання інформації вчителем.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Григорій Миколайович Вардецький та вчитель інформатики Сергій Володимирович Матвійчук планують провести навчання з вчителями щодо використання дошки, що дасть можливість покращити якість навчального процесу в гімназії.

Наталія ШУЛЯК

 

Переглядів: 774 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/16
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Вітаю гімназистів, адже це дійсно корисна і необхідна в навчальному процесі штука. Нам, випускникам кінця 90-х років минулого століття, тоді ще Ружинської ЗОШ, таке і не снилося. Залишається лише побажати, щоб дошка не стала новим раритетом, притрушеним пилюкою і закритим за сімома замками, а використовувалася за призначенням. І використовувалась не вряди годи, а постійно.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100