Головна » 2016 » Грудень » 28 » Ялинка в Ружині засяяла новорічними вогнями
12:50
Ялинка в Ружині засяяла новорічними вогнями

Урочисте відкриття новорічної ялинки відбулося в Ружині в День Святого Миколая 19 грудня. На площі біля Ружинського Будинку культури зібралися ружинці та гості містечка, аби урочисто розпочати цикл новорічно-різдвяних святкувань. Протягом вечора присутніх розважав народний аматорський ансамбль української пісні «Щербів». 

Незважаючи на прохолодну погоду, на відкриття ялинки завітало багато дітей та дорослих. Однак не кожний міг зрозуміти, де ж новорічна красуня, адже ялинка стояла без жодної іграшки чи дощику, лише прикрашена гірляндою. Гарний настрій присутнім подарували місцеві артисти, які протягом вечора співали, колядували та щедрували. А Святий Миколай разом з дітьми весело кружляли у святковому таночку.
Приємним моментом для дітлахів стало вручення подарунків, що були придбані за кошти селищної ради. Дітлахи, мов горобенята, налетіли на Святого Миколая, аби кожному дістався подарунок, однак їх вистачило не всім. Також подарунки діти отримали від отця Олега (греко-католицька церква).
На завершення свята новорічна ялинка засяяла яскравими вогниками.
Наталія ШУЛЯК

 

Переглядів: 1852 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100