Головна » 2011 » Червень » 10 » Хай Сонцю посміхаються діти
13:58
Хай Сонцю посміхаються діти
От і завершився навчальний рік у всіх закладах освіти. Настав час підвести підсумки усієї навчально-виховної роботи,
яка проводилась з дітьми.


1 червня – День захисту дітей стало завершальним святом для усієї дітвори. В Ружинському дитячому садочку №3 теж пройшов тематичний день під назвою «Хай Сонцю посміхаються діти». Дітей зустрічали зранку два веселих клоуни, які разом з малечею виконали ранкову зарядку, жартували, розважали. Свою спритність діти проявили в іграх-естафетах, а свою творчість у конкурсі «Малюнок на асфальті». А ще до вподоби дітям були сучасні дитячі таночки. Кульмінацією свята стало шоу мильних бульбашок та повітряних кульок. Приємно спостерігати, що у дітей щасливе дитинство. Адже атмосфера, яка панує у дитячому садку, сприяє повноцінному розвитку дошкільнят, її створили працівники та незамінні помічники – батьки.


Висловлюємо щиру вдячність усім батькам за фінансову підтримку та спонсорську допомогу приватним підприємцям Дмитренкам, С.Демковій, Лук’янчукам, В.Гуляс, Криловим, Л.Кирилюк, Старіковим, О.Гусаку, С.Нагорнюку, В.Гаркавлюк, Ковтунам, Шкурлатівським, Сорокам.
Особливу подяку виносимо органам місцевої та районної влади за будівництво електрокотельні, ремонту покрівлі ігрових павільйонів. Хочеться висловити сподівання в тому, що цього року з метою збереження тепла та економії енергоресурсів, буде проведено заміну вікон та дверей на пластикові. Потребують оновлення сучасним обладнанням ігрові та спортивні майданчики. Звичайно, все це можна зробити, об’єднавши зусилля органів усіх рівнів та громадськості, щоб нашим дітям жилося якнайкраще.

Л.Я.МУРАВСЬКА,
завідувач Ружинським
ДНЗ №3


Переглядів: 692 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100