Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Кращий читач шкільної бібліотеки
06:22
Кращий читач шкільної бібліотеки
Шкільна бібліотека – це яскравий маяк у величезному океані, до якого поспішають читачі, щоб доторкнутися до потаємних глибин мистецтва і дістати невідомі для них перлини мудрості минулих поколінь. Допомогти учням оволодіти глибокими і міцними знаннями з основних наук неможливо без задоволення їх книгою та інформацією.
30 вересня відзначається день бібліотек. Напередодні цього дня учні 6, 7 класів Зарічанської ЗОШ І-ІІ ст. провели інтелектуально – розважальну конкурсну програму кмітливих та начитаних «Кращий читач».
Була здійснена цікава подорож сторінками улюблених книг, яка розвиває пам’ять, увагу, мислення та ерудицію.
Програма вміщувала десять завдань:
«Книги – ключ до знань», «Мультфільми», «Вічне і живе Шевченкове слово», «Життєвий і творчий шлях Лесі Українки», «Книжку читай, розуму набирай», «Народ скаже, як зав’яже», «Хто…Хто! Хто!», «Заморочки з бочки», «Дивосвіт казковий»,«Бюро літературних знахідок». Цікаво, весело, на одній ноті пройшла конкурсна програма.
Активними учасниками цього дійства були учні 6 класу: Лапенко Б., Протоцька І., Кочмарик Н., Пилипенко Т., учні 7 класу Бенедюк Ю., Скиб’юк А., Кича Ю., Драчук М., але перемогу отримали учні 7 класу.

Катерина ЦЕхмейструк
Переглядів: 802 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100