Головна » 2011 » Грудень » 23 » «Лікарняна каса» прощає борги
10:55
«Лікарняна каса» прощає борги

Напередодні зимових свят Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» приготувала ряд нововведень, які мають стати приємним подарунком для ружинців.

За 11 років існування Лікарняної каси на Житомирщині певна  кількість громадян вибула з її лав з різних причин. Найчастіше до цього призводили вихід на пенсію, декретна відпустка, зміна місця роботи — тобто фактори, які змінювали сталу систему внесення коштів. В результаті, формувалась заборгованість, і такі люди рішенням правління виключалися з ЛК.
Тепер, якщо людина бажає поновити своє членство в касі, їй не потрібно сплачувати всю суму боргу! Для полегшення та спрощення процедури відновлення правлінням ЛК була розроблена схема, за якою:
– якщо ви жодного разу не лікувались за рахунок каси, то для відновлення суму боргу не потрібно повертати взагалі;
– якщо ви лікувались за кошти ЛК, але використали грошей менше, ніж сплатили внесків, то відновитися можна, сплативши суму боргу лише за 1 рік;
– якщо на ваше лікування каса витратила більше коштів, ніж ви сплатили, то для відновлення членства необхідно буде повернути цю різницю в коштах, а також сплатити суму боргу за останній рік;
– в окремих випадках, у разі звернення адміністрацій трудових колективів за умови масового вступу співробітників, правління ЛК може приймати рішення щодо інших варіантів відновлення.
Після цього, стосунки з лікарняною касою розпочинаються, так би мовити, з чистого листка. Значить, особі, що поновлюється, необхідно наперед сплатити три місячних внески (як і за первинного вступу), і користуватися послугами каси можна також через три місяці.
Бажаючим відновитися потрібно звернутися в Ружинську філію Лікарняної каси (перший поверх ЦРЛ), де необхідно написати відповідну заяву та встановити варіант відновлення.
Отримати вичерпну інформацію з цього питання можна за телефоном у Ружині: 3-17-94 та на офіційному сайті Лікарняної каси.
Крім того, ще у цьому році внески у Лікарняну касу власники платіжних карток системи VISA та Master Card зможуть сплачувати безпосередньо в Ружинській філії без комісії! Це можливо за допомогою карткового терміналу, що встановлений в грудні в приміщенні філії. Це спрощує процедуру сплати внесків та погашення заборгованості, а також зменшить додаткові витрати на погашення банківських комісійних зборів.
Тепер якісна медична допомога стає ще ближчою. Давайте разом піклуватись про своє здоров’я!
Ірина НІКОЛАЙЧУК

Переглядів: 897 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100