Головна » 2011 » Травень » 19 » Ліквідована умовна пожежа
11:15
Ліквідована умовна пожежа

Навчання особового складу Ружинського районного відділу ГУ МНС України в Житомирській області відбулося на території кооперативного ринку 12 травня. Провів заняття начальник РВ ГУ МНС підполковник служби цивільного захисту В.А.Федорович.


Умовно горів магазин метало-пластикових будівельних матеріалів. На пульт чергового радіотелефоніста Є.П.Пастуха з де-в’ятої години тринадцятої хвилини з перервою в одну хвилину, одна за другою пролунали повідомлення про те, що на ринку виникла пожежа. Особовий склад караулу на чолі з начальником І.Г.Рогулько за хвилину був готовий до виїзду. Та легко дістатися до місця пригоди двом пожежним машинам не вдалось, так як на їхньому шляху стояли безліч неправильно припаркованих автомобілів, крім того заважали торгові палатки, які розташовані на проїжджій частині ринку. Тим більше, виявилось, що гідрант не справний, тому не можливо приєднати рукав для подачі води. Та, незважаючи на усі труднощі, бригада пожежної служби за допомогою команд, які звучали у радіопередавачах пожежників, протягом кількох хвилин ліквідувала умовну пожежу.
За словами начальника пожежної частини Р.А.Федуна, такі позапланові заняття проводяться кожного року як вдень, так і в ночі. Для того, щоб особовий склад, який налічує 32 чоловіки, міг легко та вправно орієнтуватися на місці виникнення пожежі. Адже пожежа - це небезпека, яка може призвести до втрати не лише майна, а й людського життя. Лише за минулий рік за-фіксовано тридцять вісім пожеж, а протягом цього року п’ятнадцять. Тому зібраними та обізнаними пожежникам потрібно бути завжди.
Наталія ШУЛЯК

Переглядів: 593 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100