Головна » 2010 » Грудень » 2 » Люди з обмеженими можливостями найбільше потребують нашої опіки
09:50
Люди з обмеженими можливостями найбільше потребують нашої опіки
Микола Йосипович Лукащук, який мешкає у Мовчанівці, отримав у подарунок телевізор. Такий приємний сюрприз зробив йому територіальний центр соціального обслуговування з нагоди Міжнародного дня інваліда. Микола Йосипович — інвалід дитинства і перебуває під опікою терцентру

— Тепер я буду знати, які новини не тільки в районі, а й у світі, — задоволений пенсіонер.
Соцпрацівники відвідали всіх людей з особливими потребами, які перебувають на обліку.
— Цей особливий і зовсім не святковий день ми називаємо Днем підвищеної уваги суспільства до інвалідів, днем нашого єднання з їх непростими й іноді незрозумілими здоровим людям проблемами. Соціального захисту у нашому суспільстві потребують усі громадяни, а особливо ті, які через різні причини втратили здоров’я, — розповідає директор терцентру В.В.Туранський.
Щороку 3 грудня світова спільнота звертає посилену увагу на проблеми людей з інвалідністю, робить особливий акцент на аналізі вирішення важливих питань їх тотальної бар’єрності, правової незахищеності, питань отримання ними освіти і працевлаштування та безлічі різноманітних аспектів їхньої інтеграції у суспільство.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 730 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 kulunka  
0
biggrin Правдиві)))))))))))))))))

2 Kolega  
0
Золоті слова!

1 kulunka  
0
ПРО ТАКИХ ЛЮДЕЙ ПОТРІБНО ПАМ'ЯТАТИ НЕ ТІЛЬКИ У ДЕНЬ підвищеної уваги суспільства до інвалідів. вОНИ ЗАСЛУГОВУЮТЬ ПОСТІЙНОЇ УВАГИ І ПІДТРИМКИ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100