Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Людмила Первушина запроваджує нестандартні уроки з історії та правознавства
06:28
Людмила Первушина запроваджує нестандартні уроки з історії та правознавства
Первушина Людмила Петрівна викладає правознавство та
історію в Бистрицькій загальноосвітній школі із вересня 1998 року.
За час роботи в школі вона виявила ґрунтовний рівень професіоналізму, добре володіння ефективними формами і методами педагогічної діяльності, досягла значних результатів у розв’язанні навчально-виховних завдань. Основним своїм завданням вважає виховання соціально-активної особистості, якій притаманні стійкі національно - патріотичні і соціально-правові пріоритети.
Людмила Петрівна – високоосвічений, компетентний педагог, активна, ініціативна, відповідальна. Вона проводить уроки на високому фаховому і методичному рівні. Урізноманітнює форми і методи проведення уроків, запроваджує в практику нестандартні уроки, дає учням міцні знання. Вважає, що майбутнє правової держави Україна за молодим поколінням, а це вимагає піднесення на належний рівень правосвідомості та правової культури громадян України. Вчителька вважає, що дуже важливе місце в системі правової культури належить середній школі, зокрема загальнообов’язковому практичному курсу «Основи правознавства». Тому вона прагне сформувати у старшокласників правовий світогляд, систему правових уявлень, навички правової поведінки. Має стійке переконання, що молоді люди повинні вміти законними засобами захищати свої права, бути активними учасниками суспільного і державного життя.
Вчителька широко використовує додаткову літературу, достовірну інформацію, організовує пошукову роботу з метою формування інформаційної компетентності школярів.
Її учні досить часто стають переможцями районних олімпіад з історії та правознавства, активними учасниками традиційного в районі КВК «Шляхами права». Так в 2008-2009 навчальному році учениця 10-го класу О.Коломієць зайняла перше місце в II турі олімпіади з правознавства, а в 2005 році команда учнів школи виборола друге місце в районному КВК «Шляхами права».
Часто на уроках правознавства застосовує дискусію, ігрові моменти. Старшокласники вміють аргументовано, переконливо відстоювати ту чи іншу позицію. Тому шкільні здобутки стають запорукою успішному навчанню в коледжах, університетах. Так за спеціальністю «Правознавство» продовжують навчання після школи Шокал Ярослава – в Одеському університеті, Миколюк Едуард – в Бердичівському коледжі.
Галина Черниш,
заступник директора

Переглядів: 2011 | Додав: zmya | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100