Головна » 2011 » Грудень » 1 » Найбільше, чого потребують діти, – це батьківська любов та родинне тепло
12:13
Найбільше, чого потребують діти, – це батьківська любов та родинне тепло

Сім’я – це осередок суспільства, у якій зростає та виховується наступне покоління. В ній дитина одержує соціальне виховання та стає індивідуальною особистістю, тому саме від родинних стосунків залежить подальша доля та розвиток підлітка.

Святковий концерт до Дня спільних дій в інтересах дітей за  організації відділу сім’ї, молоді і спорту РДА спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся у Будинку дитячої творчості 15 листопада.
На свято завітали голова райдержадміністра-ції В.С.Бондарчук та голова районної ради Б.О.Ходаківський, які привітали всіх зі святом та вручили батькам прийомних дітей подяки за турботливе виховання та родинне тепло, яке вони дарують дітям. «Не кожна родина сьогодні наважиться на цей відповідальний крок», – наголосив Володимир Сергійович. Керівники побажали всім міцного здоров’я, довголіття, радості від дітей та сімейного благополуччя.
Учасники свята потішили присутніх віршами та піснями, присвяченими батькам. Керівники гуртків Будинку дитячої творчості разом з вихованцями продемонстрували гостям свої вироби та провели майстер-клас з бісероплетіння, паперової пластики та декоративно-прикладного мистецтва.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 734 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100