Головна » 2011 » Грудень » 15 » Налагоджена співпраця двох шкіл
19:59
Налагоджена співпраця двох шкіл

Щоб урізноманітнити шкільне життя учнів і створити ще більшу зацікавленість та інтригу змагань «Веселі старти», до Роставицької ЗОШ І – ІІІ ст. прибула команда «Живчики» Бистрицької ЗОШ І – ІІІ ст.

Спочатку гості,
вболівальники та учасники змагань палко підтримували запальний український танець «Гопак», який виконували Дарина Кухарець, Марина Гребінь, Дарина Костюк, Світлана Столярець, Максим Лоскучерявий, Андрій Павлюк, Віктор Гребінь та Сергій Яблонський.
Команди представили свої назви та девізи. Потім розпочались ігрові баталії, де на гравців команд чекали цікаві змагання: перенесення «вантажів» (тенісні м’ячі на іграшкових носилках); перенесення «гарбузів та кабачків» (м’ячі та кеглі); побудова вежі з кубиків, проходячи через «тунелі»; годування іграшкових тварин. Були також естафети друзів і, звичайно ж, конкурс капітанів «Рибалка».
В перерві між естафетами свою майстерність володіння обручами в русі під музику показали Дарина Головата, Анна Заблоцька, Дарина Кухарець, Дарина Костюк.
За підсумками змагань І місце виборола команда «Енергійні» (капітан - Роман Плахотнюк, Роставицька ЗОШ), ІІ місце – команда «Живчики» (капітан – Руслана Плахотнюк, Бистрицька ЗОШ), ІІІ місце – команда «Бджілка» (капітан - Микола Вировий, Роставицька ЗОШ). Усі команди-учасниці отримали грамоти та цінні подарунки.
Директор Роставицької ЗОШ І – ІІІ ст. Т.В.Зіневич подякувала спонсору змагань Ю.П.Ратушному – директору ДЮСШ, а учням обох шкіл побажала ще більшої співдружності, наснаги, успіхів у навчанні та спорті, щоб зростали розумними та здоровими.
На цьому дружній візит не закінчився. Члени ляльково-драматичного гуртка Бистрицької ЗОШ І – ІІІ ст. завітали до місцевого дитячого садочка і показали дітям лялькові і драматичні вистави. Педколектив садочка пригостив артистів солодощами та подякував гостям.
Щоб відбулася ця цікава, змістовна та насичена емоціями зустріч учнів двох шкіл, чимало зусиль приклали Т.І.Матвійчук – директор Бистрицької школи, Т.Л.Федорчук – керівник ляльково-драматичного гуртка, С.В.Гребінь – вчитель фізичного виховання Бистрицької школи та В.Г.Салій – вчитель фізичного виховання Роставицької школи.
Учнівський парламент нашої школи дякує організаторам та учасникам змагань і має надію, що такі заходи стануть традиційними, адже раніше на спортивних майданчиках шкіл уже проходили товариські матчі з волейболу. Проводячи такі зустрічі, дітвора здружується, з’являються нові знайомі, радість і насолода в спілкуванні.
Вiкторiя БОНДАР

Переглядів: 793 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100