Головна » 2011 » Квітень » 21 » Нарощують поголів’я у СВК «Ружинський»
13:01
Нарощують поголів’я у СВК «Ружинський»
Динамічно розвивається тваринницька галузь в СВК «Ружинський». Протягом останніх років тут створена потужна матеріально-технічна база. Зокрема, реконструйовано тваринницькі приміщення, які оснащені сучасним устаткуванням. Практикується безприв’язне утримання худоби, діє сучасний доїльний зал.
Всі виробничі дільниці механізовані, їхню роботу контро-
лює комп’ютер. Тут утримують понад 2000 голів великої рогатої худоби. Міцна кормова база дозволяє нарощувати поголів’я ВРХ. У 2011 році вже придбано 50 теличок від населення. Люди відгукнулися на прохання керівника господарства О.Ф.Колібаби. Ця, вкрай необхідна, важлива робота продовжується. І це добре, оскільки молочні телятка не потрапляють до рук бізнесменів, а в майбутньому поповнять групи високоудійних корів тваринницького комплексу СВК «Ружинський».
– Та на цьому шляху, до збільшення поголів’я ВРХ в господарстві, саме через закупівлю теличок у населення, є чимало перешкод. Одна з них, – підкреслює О.Ф.Колібаба, – страшна бюрократична тяганина з оформленням документів. Так, уже протягом місяця нічого не можна вдіяти, зрушити справу з мертвої точки. Перепоною на цьому шляху стали реєстраційні картки та ідентифікація худоби у населення.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 778 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100