Головна » 2011 » Лютий » 17 » Навчаємо і виховуємо разом
17:06
Навчаємо і виховуємо разом
Колектив, адміністрація Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів завжди прагне до поліпшення якості освітнього процесу, підвищення фахової майстерності кожного працівника, створення умов для навчання і виховання учнів, удосконалення роботи з батьками.

Так 28 січня, в школі відбулися загальношкільні батьківські  збори, на які зібралося 78% усіх батьків.
Для батьків було організоване анкетування з проханням визначитись щодо питаннь оцінки роботи школи, дирекції школи, педагогічному колективу, стосовно організації навчального процесу, харчування в їдальні і т.д.
Приємно, що батьки схвально оцінюють роботу нашого колективу, дирекції школи. Зауваження, які прозвучали, будуть враховані при плануванні роботи школи.
Для батьків була організована виставка робіт гуртка бісеро-плетіння (керівник Л.А Ільчук, «Умілі ручки» (керівник Г.О Кулибаба), «Художнього декору» (керівник С.М.Паращук). Гуртківці вокального гуртка подарували батькам пісні, які прозвучали на початку зборів у виконанні Романа Кулибаби (2 кл), Анни Горіної (4 кл), Лілії Юхимець, Світлани Дячук (6 кл).
На зборах були розглянуті важливі питання: організації навчально-виховного процесу; особливості закінчення навчального року; якість навчального процесу; питання дисципліни і порядку; поведінка учнів поза школою і у вечірній час; організація харчування, підвозу учнів; питання ремонту; підбито підсумки анкетування. Окремо розглянуто питання перспективи наповнюваності класів і перспективи розвитку школи на наступні 4 роки. Вони радують, адже у планах середня наповнюваність класів становить 10-11 учнів, а загальна кількість учнів прогнозується в межах 106-112 учнів.
Отже, хочеться побажати усім учасникам навчально-виховного процесу успіхів і щасливого майбутнього. А батькам хочеться подякувати за тісну співпрацю, за розуміння проблем школи, за моральну і матеріальну підтримку. Зичимо Вам здоров’я, вдячних дітей.

Л.І. ТУКІВСЬКА

Переглядів: 764 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100