Головна » 2011 » Квітень » 21 » Не довіряйте шахраям
12:44
Не довіряйте шахраям

Надмірна довірливість – наш перший ворог, який працює на руку шахраям. У багатьох випадках величезних утрат могло б і не бути, якби сама жертва проявила хоча б трохи більше обережності.

Неодноразово Ружинський РВ УМВС України в Житомирській області інформував про випадки шахрайства, які трапилися в районі на початку року.

Незважаючи на попередження й інформування, випадки шахрайства повторюються. Так, уже 15.04.2011 р. близько 18 години у Ружині невідома жінка, скориставшись надмірною довірою одного з місцевих жителів, шляхом обману заволоділа грошима в сумі 2300 грн. і 500 USD., після чого зникла в невідомому напрямку.
Не користуйтеся послугами незнайомців для придбання товарів, вирішення питання щодо оформлення реєстрації, отримання житла, встановлення телефону, вступу до вищого навчального закладу інших подібних послуг. Будьте обережні в тих випадках, коли незнайомець розповідає вам, що його просили ваші сусіди щось для них придбати і просить оплатити послуги.
Будьте пильними і не байдужими. В разі отримання будь-якої інформації з приводу шахрайства чи підозрі незнайомих осіб, звертайтеся до Ружинського районного відділу міліції для швидкого реагування на повідомлення.
Олександр МАНДЗЮК

Переглядів: 679 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100