Головна » 2011 » Січень » 4 » Нехай Вам Бог дає здоров’я на многії літа
10:59
Нехай Вам Бог дає здоров’я на многії літа
14 грудня 1913 року в Бистрику була відкрита школа. Ця дата є датою народження школи. Як людині щастить у житті, а саме народитись в цей день, саме в цьому місті чи селі, так і школі нашій пощастило народитись саме в селі Бистрик. Ви запитаєте в чому ж це щастя? В тому що бистричани найщедріші люди, найспівчутливіші люди, які розуміють всі складнощі життя і вчасно приходять на допомогу. В тому, що в Бистрику майже всі вчителі корінні бистричани. І навіть ті, що за долею попали в Бистрицьку школу стають для неї рідними.

Я, Тетяна Іванівна Матвійчук, корінна бистричанка. Мені пощастило зробити маленький внесок при будівництві приміщення сучасної школи в нашому селі. Я, тоді ще учениця 9 класу, разом однокласниками мили вікна, прибирали та естетично оформляли класи. Ми були другими випускниками новозбудованої школи. З того часу минуло 24 роки. Я вивчилась, стала вчителем, а в 2010 році мене було призначено директором нашої школи.
Директором я працюю лише третій місяць. Але вже зараз я можу сказати наскільки мені було б важче працювати, якби це була не Бистрицька школа. В рідній школі допомагає все, навіть стіни.
В першу чергу, хочу подякувати колективу за підтримку і розуміння, за те що вміють вибачати, вміють тактовно радити і підказувати. Важко мені було б працювати, якби не розуміння батьків, які приходять на допомогу за першим покликом вчителів. Дорогі батьки, велике спасибі за спонсорську допомогу продуктами харчування для шкільної їдальні, за грошову допомогу в сумі 100 гривень з кожного учня у фонд школи. Особлива подяка батькам, які допомогли з довезенням дітей на різні районні змагання, а саме Петру Миколайовичу Гребіню, Ігорю Анатолійовичу Матвійчуку, Віктору Олексійовичу Кучеруку, Івану Петровичу Шокалу, Валерію Сергійовичу Сиротенку. Хай вам та вашим сім’ям Бог дає здоров’я та многії літа.
Але що ми були б варті без наших головних спонсорів та меценатів?! Такими у нашому селі є керівники сільськогосподарських підприємств – Андрій Миколайович Шокал, керівник СФГ «Україна», Іван Васильович Сорока, директор філії «Бистрицька» ТОВ СП «НІБУЛОН», Петро Миколайович Сиротенко, керівник СФГ «Нива». Ці щедрої душі люди не відмовили мені ні разу. За три місяці я до них зверталась неодноразово. Просила допомогти вирішити транспортні проблеми, здешевити харчування в школі, надати грошову допомогу для проведення Новорічних свят, але жодного разу не почула у відповідь – «Ні».
Шановні, велике вам спасибі від мене особисто, спасибі від колективу, батьків і, звичайно, дітей за вашу підтримку та ро-зуміння. Хай вам, вашим сім’ям та вашим колективам Бог дає здоров’я та многії літа.
Рідної школи не цураються і колишні її учні, а тепер приватні підприємці, люди, які працюють на себе, обробляючи власну земельну ділянку, займаються бджільництвом тощо.
Особливу подяку хочу висловити Сергію Миколайовичу Гре-біню – керівнику Сквирського ветсанутильзаводу – за грошову допомогу та подаровану електром’ясорубку для шкільної їдальні; Олександру Івановичу Загороднюку за мед для дітей у столову та грошову допомогу; Віктору Петровичу Ямковому та Павлу Андрійовичу Гладишку за надання транспортних послуг на шкільному городі; Олександру Яковичу Безкоровайному за грошову допомогу. Хай вам та вашим сім’ям Бог дає здоров’я та многії літа
.
Т.І.МАТВІЙЧУК,
директор школи


Переглядів: 786 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100