Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Нова книга Володимира Перерви
06:21
Нова книга Володимира Перерви
Мешканці нашого району вже знайомі з автором серії книжок про православні храми Ружинського району Володимиром Степановичем Перервою. Зокрема, ружинці вже читали історію церков Ружина, Заріччя, Бистрика та Рогачів. 
Минулого тижня в Білоцерківському інституті еко-
номіки та управління відбулась презентація нової книги цього автора «Графи Браницькі. Підприємці та меценати». На захід звідусіль прийшли і приїхали друзі автора: вчителі і учні, студенти і викладачі, бібліотекарі та музейні працівники, окремі голови міських рад та райдержадміністрацій Київської області, представники духовенства, краєзнавці. Всі, з ким довелось співпрацювати під час написання своїх книг Володимиру Степановичу Перерві. Серед запрошених гостей були і благочинний Ружинського округу протоієрей отець М.І. Маркевич та вчитель історії, завідуючий райметодичним кабінетом О.Б.Коляновський.
Володимир Степанович Перерва – надзвичайно працьовита і талановита людина. При тому віруюча. Він поєднав у собі природну творчість і наукові істини-відкриття. З під його пера виходять праці духовного та світського характеру. Він опрацював багато матеріалів з архівів Дрогобича, Львова, Києва, Москви, Санкт-Петербургу. І ця робота триває. Він опублікував понад 100 наукових праць. Окремі роботи В.С.Перерви відзначені нагородами. Так у 2005 році він став лауреатом премії голови Київської обласної державної адміністрації в номінації «За наукові досягнення». У 2009 – нагороджений Орденом Української православної церкви. У 2010 – медаллю Всеукраїнського товариства «Просвіта» «Будівничий України».
Василь Копач

Переглядів: 963 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100