Головна » 2017 » Січень » 19 » Новорічна казка в Бистріївці
11:16
Новорічна казка в Бистріївці

З Новорічними святами ми завжди пов’язуємо радісні сподівання, чекаємо добрих змін, нових вражень. Окрім того, це час розваг, сюрпризів, подарунків.

Так передноворічний настрій для мешканців Бистріївки ство рили самі ж бистріївчани. В сільському клубі зі щирими новорічними вітаннями, колядками, щедрівками, новорічними піснями зустрічали учасники концерту глядачів.
Дід Мороз Сергій Кирилюк та Снігурочка Мирослава Голоденко, ведучі Назар Добрянський та Наталія Лощиць вітали з Новим роком і бажали всім присутнім добра, здоров’я та любові.
Найменші учасники концерту, учні молодших класів Іван Голоденко, Мирослава Якименко, Ела Кухар, Вікторія Болюх, Альона Вовк, Діана Умудова розповідали вірші та колядували.
Також гарними піснями привітали з новорічними святами Діана Голоденко, Діана Рибачук, Микола Янюк, Ігор Закусіло, Ярослав Бризюк, Наталія Сорокіна, Анна Ковальчук, Евеліна Кухар, Лілія Кушим. Гуморесками потішили глядачів Надія Закусіло та Ірина Мазуренко. Радували своїми піснями і найстарші учасники художньої самодіяльності Галина Пащенко, Лідія Павлівська, Лідія Добровольська, Ольга Рябчук.
Щедрівками вітали усіх бистріївчан Олена Кравчук, Валентина Верба, Валентина Левчук, Ольга Янюк, Таїсія Іщук та Надія Вовк.
Сільський голова Василь Добрянський привітав всіх жителів і присутніх в залі з Новим роком та Різдвом Христовим, побажав радості, щастя, добробуту, злагоди, здійснення мрій і бажань та усіляких гараздів у Новому році. Також він подякував учасникам за святкову атмосферу щирості, та доброти, та передчуття новорічної казки. 
За підготовлений концерт всі присутні щиро дякують завідуючій сільським Будинком культури Ларисі Заєць.
Валентина Добрянська

 

Переглядів: 1539 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100