Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Обрали кандидатів в депутати від «регіоналів»
06:26
Обрали кандидатів в депутати від «регіоналів»

Сформувати дієві органи місцевого самоврядування після виборів 31 жовтня, які могли б підтримати втілення реформ Президента В.Ф.Януковича – таке завдання ставить перед собою районна організація Партії Регіонів. Про це повідомив голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук під час ХХ партійної конференції, яка відбулась 27 вересня у районному будинку культури.

Сорок два делегати первинних сільських партійних організацій зібралися цього дня, аби затвердити списки кандидатів у депутати районної ради по багатомандатному виборчому округу, висунути кандидатів на посади сільських та селищного голів, кандидатів в депутати по одномандатних округах селищної та сільських рад від Партії Регіонів, а також обрати делегатів на обласну партійну конференцію. За словами голови районної організації Партії Регіонів Н.П.Петрик, усі кандидатури попередньо були обговорені та узгоджені партійними «первинками». До речі, усього в районі нараховується 585 членів Партії Регіонів.
Тож в першу «десятку» кандидатів у депутати до районної ради увійшли В.С.Бондарчук, Н.П.Петрик, А.Я.Цехмейструк, А.С.Крилова, П.І.Пилипчук, В.В.Рябуш, В.П.Руденко, В.Г.Федорчук, В.В.Ніколайчук та О.А.Злоцька. До списку кандидатів у депутати по одномандатних округах увійшли 158 членів партії.
На обласну партійну конференцію вирішили делегувати В.С.Бондарчука та Н.П.Петрик.
– Сьогодні настав відповідальний період, – наголосив під час конференції голова РДА В.С.Бондарчук. – Адже держава потребує злагодженої роботи влади та органів місцевого самоврядування. У Ружинському районі планується відкриття нових підприємств та відновлення роботи існуючих, завершення газифікації сіл району, ремонти доріг, приміщень навчальних та медичних закладів, установ культури тощо. Тому маємо обрати гідних людей, які будуть виконувати завдання Президента, допомагати реалізовувати реформи, визначені програмою «Україна для людей», працювати для району.
Ольга МОЛЯВЧИК

Переглядів: 653 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100