Головна » 2010 » Грудень » 2 » «Олімпієць —володар Суперкубка
09:46
«Олімпієць —володар Суперкубка
Розіграшем кубку «Золота осінь» було поставлено крапку на змаганнях з великого футболу у 2010 році. Кубок на приз газети «Ружинська земля» дав старт зимовій першості з міні-футболу.

Керуючись прислів’ям «Курчат по осені рахують», можна підбити деякі підсумки весняно-осіннього футбольного марафону. Набрав обертів і розширив свої рамки чемпіонат ра-йону з футболу серед дорослих. Справжнім відкриттям у ньому стала участь команд Чорнорудки та Бистріївки. Добре збалансована команда Чорнорудки спромоглася заявити свої посягання на лідерство у чемпіонаті, а амбіційна команда Бистріївки нерідко підносила сюрпризи, перемагаючи досвідчені команди. 
Першість цього року була відмічена більш напруженою боротьбою за лідерство, а також тим, що була порушена звична традиція чемпіонства команди «Ветеран». Чемпіоном з футболу 2010 року стала сквирська команда «Дизельтех». Цікавою обставиною є те, що у чемпіонаті району з футболу 2011 року виявила бажання приймати участь команда з Погребищ. Відтак наш районний чемпіонат розширює свої географічні рамки і набуває статусу міжобласного.
Позитивним є і те, що команди нашого району другий рік поспіль приймають участь у обласній першості серед ветеранів (гравці віком понад 40 років), та вперше після багаторічної перерви прийняли участь у першості області серед дорослих. І хоча здобутки наших команд у цих змаганнях доволі скромні, важливим залишається сам факт присутності нашого району у змаганнях такого рівня. На жаль, доводиться констатувати той факт, що районний футбол тримається на ентузіазмі та фінансах самих любителів футболу, а також на наполегливості та організаційних здібностях В.Ц.Саківського.
Про підсумки розіграшу першості дитячої ліги «Юніор» з футболу та розіграшу Кубку ліги «Юніор» читачі мали можливість прочитати у минулих випусках газети. Залишається поінформувати громадськість про «вершину» цих змагань – розіграш Суперкубка Ліги «Юніор», заснованого у 2009 році любителями футболу Зайчуком В.Ф., Дмитренком О.Д., Пасічником В.І. та Репічем О.С. У двобої за цей почесний приз зійшлися чемпіон Ліги «Юніор» 2010 року ружинський «Олімпієць» та володар Кубка Ліги «Юніор» 2010 року березянська «Нива». У напруженій безкомпромісній боротьбі ружинцям вдалося вибороти перемогу з мінімальним рахунком 1:0 (автор голу Олександр Кича).

Команда «Олімпієць» (Ружин) на чолі з тренерами Маслюком Леонідом Петровичем та Маркітаном Олексієм Івановичем нагороджена перехідним Суперкубком Ліги «Юніор» та Дипломом, а гравці команди: Дончук Андрій Павлович, Чиж Ігор Олександрович, Поважук Назар Михайлович, Ткачук Назар Миколайович, Орищенко Сергій Юрійович, Кича Ярослав Олександрович, Шокал Богдан Володимирович, Ткаліч Василь Олегович, Галішин Євген Володимирович, Грек Юрій Михайлович, Кича Олександр Олександрович, Самотуга Богдан Володимирович, Волинець Тарас Петрович, Шоломіцький Богдан Сергійович, Лабенський Владислав В’ячеславович, Дятел Анатолій Сергійович, Гудзь Василь Васильович, Гудзь Ігор Васильович, Самотуга Віталій Миколайович, Пилипчук Назар Миколайович, Ткачук Олександр Миколайович нагороджені персональними дипломами володаря Суперкубка Ліги «Юніор». Усі витрати на проведення турніру та нагородження переможців здійснено районним футбольним клубом «Ружин» на чолі з Президентом клубу Зайчуком Віктором Федоровичем.
Олександр Репіч


Переглядів: 1893 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 121 2 »
12 kulunka  
0
То для согреву)))))))))))) Ох і холодрига на вулиці. Хоча в нас що на вулиці що в приміщенні!!!!!!)))))))))) biggrin biggrin biggrin

11 Kisunya  
0
kulunka, для вас по три тари на одного то трішечки? blink ААА!!! То мабуть так, для розгону!!!:up:

10 kulunka  
0
biggrin biggrin biggrin Тож ми рішечки))))))))

9 Kolega  
0
Но-но-но dont а взагалі respect

8 kulunka  
0

7 Kolega  
0
Навзаєм! tongue biggrin tongue biggrin

6 kulunka  
0
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Що б ми без вас робили я навіть не уявляю!!!!!!!!

5 Kolega  
0
Ви не просто такі, ви - Молодці (велика літера не опичатка). biggrin biggrin biggrin

4 kulunka  
0
biggrin biggrin biggrin Да товариші ми такі))))))))))

3 Kolega  
0
Це точно. Але мене особисто радує ще й те, що, з-поміж іншого, існує Кубок на приз газети «Ружинська земля», бо це говорить про те, що газета стала не просто літописцем життя Ружинщини, а й також його активним учасником.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100