Головна » 2011 » Липень » 8 » Останній шкільний і перший дорослий бал
10:41
Останній шкільний і перший дорослий бал

Останній шкільний вальс прозвучав для випускників 2011 року Бистріївської ЗОШ І-ІІ ст. Вони, ще такі юні та недосвідченні, неначе 13 лебедів, вирушаючи у далеку дорогу, востаннє закружляли над рідним гніздом, прощаючись із вчителями, які були для них наставниками та порадниками протягом дев’яти шкільних років.

А батьки зі сльозами на
очах, стривожено проводжали своїх діточок у доросле життя. І кожен з вірою і надією в серці молив Господа, про гарне майбутнє для своєї дитини.
Традиційною ходою від навчального закладу до сільського клубу йшли випускники на чолі з класним керівником С.С.Дорошенко та першою вчительками О.В.Якименко та Л.М.Висоцькою.
Сільський клуб, був святково оздоблений, в якому не було жодного вільного місця.
Ведучими цього дня були минулорічні випускники Роман Добрянський та Жанна Шипнівська.
Вітаючи випускників директор школи С.П.Гнатюк побажав вчорашнім учням зробити правильний вибір в своєму позашкільному житті, ніколи не забувати своє село, рідну школу. Директор вручив свідоцтва про базову середню освіту – перший документ свідчення зрілості – Дмитру Дембрівському, Віті Дембрівській, Богдану Вовку, Дмитру Макушінському, Яні Призюк, Вікторії Кордиш, Олександру Кузьмич, Ользі Сладкевич, Каріні Ольшевській, Владиславу Кирилюку, Альоні Федорчук, Артему Федорчуку, Сергію Янюку.
Подякували випускники вчителям, які допомагали їм здобувати шкільну освіту, адже саме вони «сіють зерна знань в дитячі душі, щоб мріями зростати вони змогли».
А батьки випускників В.А.Макушінський та Т.В.Сладкевич вручили коровай, як вдячність за виховання своїх дітей.
Із вітальними напутніми словами на щасливе самостійне життя благословила всіх випускників Н.В.Голоденко, а в подарунок мами випускників М.Дембрівська Н.Кирилюк заспівали пісню «Сину, сину ангел мій».
Гарний вірш розповіла Н.Вовк. Вітали випускників молодші їхні друзі Максим Климовець, Людмила Острікова, Лілія Кушим.
Сільський голова В.М.Добрянський побажав випускникам світлої дороги, здобутків у дорослому житті, здійснення всіх найзаповітніших мрій.
Також гарними піснями прийшов привітати героїв дійства колишній учень, випускник цієї школи Андрій Коваль.
А ще в Бистріївці є традиція – вручати батькам, у яких випускається остання дитина, вінки з квітів, польових трав і колосків. Після чого усі діти і батьки танцюють вальс. І закружляли в останньому шкільному вальсі, уже дорослі наші діти. Що може бути більш зворушливим ніж сльози прощання?
Протягом двох годин зі сцени звучала музика, пісні, вірші. На адресу випускників, вчителів лунали поздоровлення, привітання, побажання, дарували квіти, обмінювались поцілунками.
Це було справжнє свято краси і молодості яке пройшло на високому організаційному рівні. Це свято всіх жителів Бистріївки.
На кожного з випускників чекає свій шлях, попереду доросле життя, сповнене випробувань та проблем, але хочеться, щоб вони ніколи не падали духом, стійко долали життєві негаразди. А кожен життєвий іспит складали лише на відмінно.
В.В.ДОБРЯНСЬКА

Переглядів: 709 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100