Головна » 2011 » Лютий » 11 » Перемогли ветерани
21:13
Перемогли ветерани
У спортивному залі Ружинської гімназії відбувся традиційний волейбольний турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста І.В.Жилка. У змаганнях прийняло участь 7 команд: «Постол-1», «Постол-2», с.Вчорайше, «Маяк» с.Білилівка, команда «Юність» Білилівської гімназії, ВК Ружин, Команда Ягнятинської школи та «Нива» с.Бистрик.



Команди розбиті були на дві підгрупи. У першій групі перемогу здобули «Постол-2», у другій «Постол-1». За третє місце зустрілись команди ВК Ружин та команда Ягнятинської школи, яка виграла з рахунком 2-0, їй вручено грамоту 3 ступеня. Матч за І місце відбувся між командами с.Вчорайше. За команду «Постол-2» грали ветерани, а команду «Постол-1» - молодіжний склад. Гра проходила дуже цікаво, комбінаційно з красивим завершенням атак. З рахунком 2-1 перемогли ветерани. Команді переможцю вручено перехідний кубок та грамоту І ступення, молодіжний склад отримав грамоту 2 ступеня. На змаганнях був присутній заступник голови райдержадміністрації І.І.Семенчук, який привітав учасників та побажав хороших успіхів у змаганнях. Слід відзначити хорошу гру команди «Нива» с.Бистрик, Ягнятинську шкільну команду та команди с.Білилівка, які також показали, що у цих селах ведеться робота по розвитку волейболу.
5-6.02.2011 року відбувся 9 тур осінньо-зимового чемпіонату району з міні-футболу. «Постол», с.Вчорайше – «Макарівка», Макарівка 4-14.
«Юність», с.Заріччя – «Нива», с.Березянка 2-7
«ФК» Ружин – ФК Сквира 4-3
«Тайм», Ружин – «Освіта», Ружин 0-3
«Поділля», Погребище – «Олімп», Чорнорудка 9-0
«Зірка», с.Роставиця – «Ветеран», Ружин 5-10
«Вікторія», с.Макарівка – команда с.Мовчанівка 14-3
Пропущений матч «Ветеран» – «Тайм» 4-1
Після дев’ятого туру на першому місці знаходиться команда «Ветеран», Ружин, другому «Макарівка», третьому «Освіта» Ружин.
Володимир АГЕЄВ
Переглядів: 1816 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100