Головна » 2011 » Лютий » 11 » Покликання долі
21:17
Покликання долі

Своє дитинство Саша провів на фермі. Він допомагав мамі – Галині Дмитрівні. Приходив до своїх улюбленців – корови Чайки і її маленької телички Ласуні з зірочкою на лобі, вся в свою маму. Доярки не раз говорили Галині Дмитрівні що її син буде хорошим господарем.

Він залюбки виконував мамині доручення і вона була впевнена, що Саша її не підведе. Йому не потрібно було зайвий раз нагадувати вранці, щоб іти на ферму, син сам стежив, щоб мама його не залишила вдома.
Закінчивши Зарудинецьку середню школу Саша поступив у Житомирський сільськогосподарський інститут на зооінженерне відділення. На вихідні щоразу приходив на ферму. Закінчивши навчання Олександр Якович повернувся в своє рідне село і пішов працювати на ферму. Він запровадив нову технологію, розробив реструктуризацію ферми, вніс вагомий внесок в розвиток тваринництва. Його чуйність, повага до людей та турбота – основні риси. Люди обирають Олександра Яковича головою колгоспу. Міняються часи, міняються люди, але Якович завжди поруч.
З жовтня 2006 року село взяло в оренду ТОВ «Новофастівське» і Олександр Якович Ткачук очолив Зарудинецький відділок, де і нині працює. Минулого року на виборах односельці, не вагаючись обрали його депутатом до районної ради, а там дивись і до обласної ради оберуть. Зичимо йому наснаги, витримки в роботі.
Галина АЛЄКСЄЄВА

Переглядів: 779 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100