Головна » 2011 » Січень » 20 » Правове виховання
15:22
Правове виховання
«Правове виховання. Пустощі й кримінальна відповідальність» – саме таку тему мали чергові загальношкільні батьківські збори, які відбулися 11 січня в Городоцькій школі. Директор школи Контуш Л.Є. відкрила збори зверненням до батьків із подякою за їхню пунктуальність і небайдуже ставлення до шкільних проблем. Людмила Євгенівна висловила сподівання, що й надалі батьки братимуть активну участь у житті навчального закладу і наголосила, що саме спільними зусиллями школи та сім’ї можна виховати дітей свідомими і законослухняними громадянами, високоморальними і доброзичливими людьми.

Класні керівники 5 та 9 класів підготували для батьків педагогічний практикум, що включав у себе теоретичну та практичну частини. З лекції «Профілактична виховна робота з неповнолітніми та завдання правового виховання у школі», яку прочитала Контуш Г.М., ми дізнались про саму суть правового виховання, його значення та завдання: розвиток інтересу учнів до правознавства, формування поваги до держави, прищеплення навичок правосвідомої поведінки, виховання нетерпимості до різноманітних правопорушень, формування потреби захищати свої права та інтереси та протистояти будь-якому виду насильства. Також було перечислено ряд заходів, які класні керівники проводять серед школярів. Саме завдяки цьому та батьківському впливу в школі немає учнів, схильних до правопорушень. Практичне заняття з батьками провела Кравченко Л.І. Слухачі приймали активну участь у розв’язанні ситуацій, які їм пропонував вчитель.
Другим питанням порядку денного зборів був звіт усіх класних керівників та класоводів про успішність учнів за І семестр. Обговорювали кращих учнів, учнів, які могли б бути більш старанними, намагалися разом з батьками знайти способи впливу на учнів, які не встигають у навчанні.
Організаційні питання також обговорювалися на зборах і були не менш важливими. Адже підтримання приміщення у належному стані, поточний ремонт, упорядкування класних кімнат – все це сьогодні також є проблемою, тому що потребує фінансування. Директор школи була дуже вдячна всім батькам, які зголосилися надати матеріальну підтримку школі. Бажаємо нашій школі довголіття, вчителям терпіння, а нашим дітям працелюбності й натхнення.
Батьківський комітет школи

Переглядів: 1367 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100