Головна » 2017 » Січень » 19 » Професія вчителя – мрія його життя…
11:18
Професія вчителя – мрія його життя…

«Найдревніша, одна із найкращих професій на планеті Земля – це професія вчителя… Бо це він засіває в серцях учнів зерна доброти, мудрості і мрійливої романтики…» – Віктор Кравченко.

Віктор Володимирович Кравченко – вчитель Роставицької та Крилівської шкіл. Багато читає, маючи намір ділитися своїми педагогічними доробками, розпочав друкуватися у фахових журналах, брав участь у обласному конкурсі «Вчитель року – 2016» у номінації «Англійська мова».
Його учні успішно вступають до середніх та вищих закладів освіти. Займаючись самоосвітою, спілкується з колегами через мережу Інтернет, бере участь у вебінарах та конкурсах видавництва «Шкільний світ». Підтвердженням цього є сертифікати та дипломи. 
Під керівництвом Віктора Володимировича 22 квітня 2016 року учениця 11 класу Роставицької ЗОШ І-ІІІ ст. Олександра Саківська взяла участь у Всеукраїнському молодіжному економічному форумі «Економічний розвиток європейських країн в контексті інтеграційних процесів: уроки для України» із доповіддю на тему «Role of Integration Processes in the Development of the European National Economies». 
У вільний час Віктор перекладає популярні українські пісні анг-лійською, часом пише свої на шкільну тематику, потім використовує цей матеріал у своїй роботі. Напевно, не було б таких успіхів у житті, якби не хороші наставники: мама Лариса та батько Володимир. Та не меншу роль відіграють його Муза, кохана дружина Лілія і дві донечки Тетянаі і Світлана. 
За роки роботи у школі він зрозумів, що знайти дорогу до дитячих сердець можна лише через повагу до дитини, до її гідності та почуттів. Педагог має бути тонким психологом і розсудливим наставником. Підтримує думку про те, що вчитель повинен сам вчитися усе життя. Тільки так він буде залишатися цікавим своїм учням. 
Василь ДЖУНЬ

 

Переглядів: 1946 | Додав: kulunka | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 mballack  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100