Головна » 2011 » Лютий » 17 » Прокладання газопроводу планують закінчити в цьому році
17:17
Прокладання газопроводу планують закінчити в цьому році
Трубами, які залишаться після проведення газопроводу від Огіївки до Городка, домовились розрахуватись за виконані роботи з підрядною організацією. За таке рішення проголосували на сході села в Городку минулого тижня, у роботі якого прийняли участь керівник апарату РДА А.М.Марущак, начальник агроцеху №3 ДП «Ілліч Агро Умань», депутат районної ради М.П.Скиб’юк, провідний енергетик місцевого господарства В.Т.Крисенко, начальник відділу праці УПСЗН І.Л.Охрімчук, головний спеціаліст відділу Держкомзему у Ружинському районі В.Д.Скрипаченко.

Розпочався схід села вшануванням пам’яті односельчан,  які пішли з життя протягом 2009–2010 років. Сільський голова В.А.Мочульський повідомив, що на території села працює два сільськогосподарських підприємств ДП «Ілліч-Агро Умань» та ПП «Всьому свій час», проживає 460 жителів. За минулий рік народилось 9 дітей, а померло за цей період 28 чоловік. Щодо плану соціально-економічного розвитку села на 2011 рік, основним напрямком діяльності Віталія Антоновича є закінчення прокладання газопроводу від Огіїївки до Городка. Нині уже прокладено 2,1 км газопроводу і прокопано 1,6 км траншеї,нещодавно було завезено ще 600 м труб, які зараз зварюють та укладають.За словами сільського голови роботи на даному об’єкті в цьому році будуть закінчені будь-якою ціною.
– Великою проблемою є прокладання газопроводу на території села адже коштів на це у місцевому бюджеті немає, – розповідає В.А.Мочульський. – Потрібно провести ремонт доріг на декількох вулицях та шосейних дорогах, які були зруйновані під час прокладання газопроводу. Кошти в розмірі 15 тис. грн на ремонт обіцяли виділити з районного бюджету, це звичайно сума незначна, але ми сподіваємося на допомогу сільськогосподарських підприємств. Оскільки на закінчення ремонту приміщення сільської ради коштів у місцевому бюджеті немає, нам обіцяли виділити кошти з районного бюджету. Як тільки дозволять погодні умови плануємо облаштувати пам’ятники і пам’ятні знаки та укласти плитку навколо них.
Відновлення освітлення вулиць, ремонт Свято-Михайлівської церкви, поточний ремонт каплиці та суботник на території кладовища в планах сільського голови. Віремонтувати опалення клубу обіцяв допомогти начальник агроцеху №3, депутат районної ради М.П.Скиб’юк. А також заплановане обладнання спортивного майданчику, встановлення футбольних воріт, відкриття гуртків для гри в шахи, теніс і більярд для дозвілля наших дітей.

Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 745 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100