Головна » 2011 » Червень » 3 » Прощальний дзвоник пролунав у Білилівській гімназії
10:40
Прощальний дзвоник пролунав у Білилівській гімназії
Для одних – це тільки етап на нелегкому шляху до Країни Знань, для інших – це відкриті двері у доросле життя, з усіма його нелегкими випробуваннями. Так, дитинство і юність – це справді найкраща пора в житті кожного з нас, і проходить вона у стінах рідної школи. Адже школа – це родина. Та у цей святковий день випускники, можливо, як ніколи, відчули, що школа — це рідний дім. Тут вони виросли, подорослішали і сьогодні школа в сяйві квітів ніби притихла, аби попрощатися і відпустити їх у далеку дорогу, яка називається дорослим життям.



Здається, ніби зовсім недавно всі стояли на шкільному подвір’ї, вслухаючись у веселу пісню першого дзвоника, який сповіщав про початок нового навчального року. Та сьогодні, у цей травневий день, коли лунає пташиний спів і розквітають яскраві квіти, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. 
Урочистий вечір, присвячений останньому дзвонику, відбувся в Білилівській гімназії минулого тижня. Директор школи щиро подякував за фінансову підтримку місцевим підприєцям О.М.Солоданюку, С.М.Криворучко, В.П.Іщуку, І.І.Котелянцю, О.В.Шатківському та привітав із завершенням навчального року:
– Ми виховуємо молодь, яка робить значний соціальний внесок у розвиток української нації. За нашу гордість і надію хочу щиро подякувати батькам, які дали гідне виховання своїм дітям. А випускникам побажати перш за все: цінуйте батька й матір, за добро добром віддячуйте, вірних друзів поруч, світлого шляху до тих цілей, що ви намітили, здоров’я та щастя вам, – побажав директор гімназії В.І.Ямковий.
Глибокі знання і старанність дали можливість учням стати переможцями шкільних, районних і учасниками обласних предметних олімпіад. Десятикласниці Інна Криворучко та Катерина Дзюба представляли рідну гімназію на обласних етапах з «Екології і краєзнавства» та біології. А Юлія Міськова (10 кл.) на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика посіла четверте місце. Щороку учні гімназії є учасниками різних Всеукраїнських конкурсів знавців історії «Лелека», інформатики «Байт», математичного конкурсу «Кенгуру», знавців фізики «Левеня», англійської мови «Грінвіч» та природознавства «Колосок». Діти вітали всіх присутніх віршами, зі сльозами на очах дякували своїм класним керівникам, присвячуючи їм душевні пісні та дарували охапки квітів. Привітати гімназистів із закінченням навчального року завітав голова районної ради Б.О.Ходаківський:
– Від щирого серця вітаю вас із закінченням навчального року. Останній дзвоник – це щасливий і трішечки сумний день. Адже дехто з вас сьогодні залишить стіни рідної гімназії. Можливо, ви ще не до кінця усвідомлюєте, але саме зараз вперше відчуєте розлуку з прекрасною порою дитинства. І тільки з часом по-справжньому зрозумієте, наскільки значущою була кожна хвилина, яку ви присвятили шкільному навчанню. Хочу вам побажати, аби ви ніколи не забували батьківський дім і рідну школу, щоб ваші наставники вами пишалися і хай вам Бог допомагає на обраному вами шляху.
Борис Олександрович зачитав привітання заступника голови обласної ради М.А.Чигиря, який побажав всім учням терплячості та творчого натхнення, а випускникам – успішного старту. До святкових привітань приєднався голова ради гімназії з освіти Михайло Маркевич. Директор Білилівського цегельного заводу М.П.Чигир побажав присутнім усяких гараздів та вручив іменну стипендію семикласниці Аліні Кирилішиній, яка за підсумками року здобула звання «Найкраща учениця». На закінчення свята одинадцятикласник Олександр Войтко та першокласниця Вікторія Дехтяренко подарували останню в навчальному році малинову пісню шкільного дзвоника.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 615 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100