Головна » 2012 » Квітень » 13 » Родина у світі єдина, це – твій надійний причал
10:25
Родина у світі єдина, це – твій надійний причал
«Ой, роде наш красний,
роде наш прекрасний,
Не цураймося,
признаваймося…»
Народна пісня

У Білилівській гімназії багато славних традицій. Серед них визначне місце належить родинному святу, яке щорічно проводиться учнівським колективом 11 класу. І цей рік не став виключенням.
16 березня в актовій залі гімназії зібралися учні 11 класу, члени їхніх сімей, директор та учителі, інші працівники гімназії. Все дихало урочистістю: білі скатерки на столах, коровай на вишитому рушнику, квіти, а головне – святково одягнені та помітно серйозні одинадцятикласники.
Роль господині свята взяла на себе класний керівник Ніна Леонідівна Котлярчук. Розпочали зі спогадів про перші шкільні роки, переглянули слайд-шоу з дитячих фотографій. Прозвучали слова вдячності вчителям, які давали знання з основ наук; батькам, що зростили і виховали. А ще були зізнання в любові рідній землі та батьківській хаті.


Учні подякували найріднішим людям за все найкраще, що ті дали їм, і в знак подяки піднесли батькам святковий запашний коровай. Батьки, в свою чергу, висловили напутні слова своїм дітям.
На святі прозвучали пісні «Родина», «Батько і мати», «Чого вчать у школі», «Батьківська пісня» та ін., які не залишили байдужими нікого в залі. А пісня у виконанні музичного керівника свята Л.П.Кримовської «Мамины глаза» викликала хвилю емоцій та сльози на очах у присутніх.
Після закінчення заходу усі були зворушені та задоволені. На пам‘ять зробили групові фотографії.
Хочеться вірити, що стійкі родинні почуття сьогоднішні одинадцятикласники збережуть на все своє життя.
Ніна Котлярчук
класний керівник

Переглядів: 2744 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 kulunka  
0
І в нас таке свято було!!!!)))) Дуже гарно))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100