Головна » 2011 » Березень » 25 » Розвиток Ружинської філії «Лікарняної каси» стрімко набирає обертів
13:56
Розвиток Ружинської філії «Лікарняної каси» стрімко набирає обертів
В нашому районі кількість членів становить 2419 осіб, в тому числі 251 дитина, що складає 8,2% всього населення району.

Протягом 2010 року членами лікарняної каси стали понад 100 наших земляків.
Для лікування членів ЛК Ружинщини районна лікарня отримала ліки на суму 154 909 гривень, які використані на лікування близько 1600 випадків захворювань, та створення необхідного запасу в відділеннях лікарні. В обласних ЛПЗ проліковано 682 наших земляка на загальну суму у 135 633 гривні. Витрати на лікування членів ЛК Ружинського району на 583 гривень перевищують надходження внесків.
Лікарняна каса постійно проводить медичний супровід більше 900 дітей-сиріт, з них 8 маленьких мешканців Ружинського району.
В умовах обмеженого державного фінансування галузі охорони здоров’я, діяльність благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», як показує багаторічний досвід, є, практично єдиним потужним джерелом позабюджетного фінансування лікувального процесу в частині діагностичного та медикаментозного забезпечення та гарантом отримання широкого спектру якісного лікування. Керівникам підприємств різних форм власності ця організація допомагає знизити виробничі та економічні витрати від тимчасової втрати працездатності через хвороби їх працівників.
Лікувальні заклади отримують додаткове джерело фінансування та змогу застосування у своїй діяльності новітні медичні технології не тільки для лікування членів організації, але й для всього населення.
Управлінням охорони здоров’я області встановлено, що збільшення кількості членів ЛК у районі на 5 % дасть можливість отримати додаткових надходжень щонайменше у 231 840 гривень, що дозволить спільно з органами місцевого самоврядування розширити спектр безоплатних медичних послуг населенню району, а також дітям-сиротам, інвалідам війни, одиноким громадянам похилого віку.
Основною цінністю для кожного є здоров’я, а Лікарняна каса дає змогу турбуватись про себе та своїх близьких.
Виконавча дирекція БО «Лікарняна каса»

Переглядів: 578 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100