Головна » 2011 » Червень » 10 » «Ружинська земля» вкотре виборола звання однієї з кращих газет області
14:04
«Ружинська земля» вкотре виборола звання однієї з кращих газет області

Шостого червня з нагоди Дня журналіста в Житомирській обласній філармонії відбулись урочистості за участю керівництва обл-держадміністрації, обласної ради, редакторів та журналістів ЗМІ області.

В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой. Звертаючись до журналістів, очільник області підкреслив, що покладає особливу надію на їх особисту відповідальність, на їх професіоналізм. Тут, як ніколи, зауважив він, потрібні об’єднання, узгодження та координація спільних зусиль. Привітавши всіх, хто зібрався у залі з профе-сійним святом, Сергій Рижук побажав усім особистого щастя, здоров’я і процвітання, вагомих досягнень у цій надзвичайно відповідальній та почесній професії, визнання і вдячності широкої аудиторії шанувальників творчості, яскравих знахідок та удач.

Журналістам вручили Грамоти облдержадміністрації, Державного комітету телебачення та радіомовлення України, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Грамоти обласної, міської ради. Ветеранам журналістики вручили ювілейні золоті медалі української журналістики.
Було нагороджено переможців обласного щорічного творчого конкурсу, який відбувся вчетверте. «Ружинська земля» отримала Диплом за друге місце серед районних і міськрайонних друкованих ЗМІ. Кореспондент газети Василь Копач нагороджений Грамотою обласної ради. Відповідальний секретар редакції Ольга Молявчик отримала Диплом «За власний стиль у журналістиці».
Також напередодні Дня журналіста відбулась зустріч голови райдержадміністрації В.С.Бондарчука, голови районної ради Б.О.Ходаківського, заступників голови РДА з колективом редакції районної газети. Керівництво району висловило подяку за плідну співпрацю у розвитку інформаційного простору району, об’єктивне висвітлення важливих подій. Кореспондента газети Юлію Маковчук було нагороджено Грамотою райдержадміністрації та районної ради за професійну діяльність на ниві журналістики.

Переглядів: 792 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/15
Всього коментарів: 2
2 kulunka  
1
Дуже дякуємо)))))))))

1 Kolega  
1
Від кожної клітини свого тіла щиро вітаю вас, дорогі мої колеги! Особливо вітаю пана Василя Копача і пані Ольгу Молявчик. Так тримати!

P.S. Хочу додати у бочку вашого меду ложку свого... теж меду. Наша районка за останні два роки сягнула такого високого рівня, що особисто для мене чергове визнання "РЗ" однією з найкращих газет області не стало несподіванкою. Це радше закономірність і неменучість. Ще раз вітаю!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100