Головна » 2011 » Лютий » 14 » Шалена бджілка
14:38
Шалена бджілка


Ти є… Сьогодні 652 дні мого щастя, бо ти в мене є! І я не уявляю тепер свого життя без твоєї щирої дитячої посмішки, теплих м’яких долонь, які ніжно торкаються мого обличчя, і я чую переможне «мама»! Шалена моя бджілко, ані хвилинки на місці, ані секунди спокою, ти наповнюєш мене своєю невичерпною енергією, бо з тобою я роблю те, про що ледве не забула. Я співаю і танцюю на вулиці, я стрибаю з тобою по камінцях, я катаюсь на гірці, каруселях і велосипеді, я малюю крейдою і фарбами, ліплю коників і слонів, хоча досі думала, що не вмію цього робити. Та я повинна! Бо я - мама! Ти поклала на мене велику відповідальність навчити тебе всьому, навіть тому, що я сама не вмію!


Ти даруєш безмежну радість своїм невгамовним щебетом. І немає більшого щастя, ніж опинитись в міцних обіймах маленьких рук. Я обожнюю, коли ти спиш. Ти схожа на янгола. Я цілую твої очі, проводжу рукою по голівці і молю Бога, аби ти була щасливою,бо я страшенно тебе люблю, моя шалена Бджілка!

Тетяна Куманіна

Переглядів: 818 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 4
3 Kolega  
0
Оце прочитав ці чудові слова і одразу згадав свою "шалену бджілку", яка чекає мене вдома. Люди, вона у мене така класна! До речі, ми уже починаємо говорити і наш маленький ротик майже не закривається. А щодо написаного пані Тетяною, то не роздумуючи можу підписатися під кожним словом, бо ми теж разом стрибаємо по камінцях, мочимо ноги в калюжах, катаємось на санках і гірках, копаємось в піску, їмо морозиво і робимо ще тисячу різних класних речей.

P.S. "І немає більшого щастя, ніж опинитись в міцних обіймах маленьких рук" - золоті слова і істинна правда.


2 kulunka  
0
Такий позитиффчик маленький!!!! А матуся просто ТАЛАНТІЩЕ!!!!!

4 angelnero  
0
Дякую biggrin

1 Хельга  
0
На світлині - Дарина Почерняй, 1 рік і 9 місяців. А авторка твору - то її мамуся! ))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100